Mai mult decât un simplu apartament cumpărat strict cu scopul de a fi închiriat, în LUXURIA DOMENII Residence deveniți proprietarul unui apartament de lux, amplasat în noul pol de birouri, din Nordul Bucureștiului. Apartamentele dezvoltate în această locație privilegiată,  pot fi închiriate cu ușurință, ca locuințe pentru expații cu poziții de conducere.

 Aceștia solicită în vederea închirierii pe termen lung doar apartamente elegante, cu finisaje high-end, cu grădini interioare și diverse facilități în cadrul condominiumului. În atenția acestora sunt proprietățile exclusiviste, care beneficiază de locuri de parcare subterane, sală de fitness, vedere panoramică și servicii de concierge. Își doresc apartamente în proximitatea școlilor și a grădinițelor internaționale, în zone atractive din punct de vedere social. Există interes pentru un nivel de securitate ridicat și este un criteriu important atunci când se alege viitoarea locație pentru rezidență. 

Conform unei analize rezidențiale cu privire la chiriile din București,  cele mai căutate locuințe pentru închiriere sunt apartamentele noi, aflate în proximitatea marilor centre de business și a punctelor de interes major, cu 3 și 4 camere; sunt solicitate apartamentele complet mobilate și utilate, situate în zone precum Şoseaua Nordului, Băneasa, Dorobanţi, Floreasca, Kiselleff, Domenii.

Începând de la atractivitatea și exclusivitatea zonei, până la accesul facil către zona centrală a orașului, apropierea față de parcurile Kiselleff și Herăstrău, apartamentele din LUXURIA sunt o investiție profitabilă pentru orice investitor, care deține în portofoliul său o colecție specială de proprietăți, indiferent că le folosește în scop personal sau le închiriază. 

Iată câteva motive importante pentru care investitorii trebuie să ia în considerare o achiziție în LUXURIA:

1. Zona Domenii- Expoziției este în plină dezvoltare
Expo Business Park, GTC, Niro Investment Group, Ana Tower și Atenor sunt doar câteva dintre viitoarele clădiri ce vor aduce în zonă un număr considerabil de angajați și expați care vor dori să locuiască cât mai aproape de birou.  Potențialul de dezvoltare al zonei este departe de a fi epuizat, iar cererea de locuințe va fi în continuă creștere în următorii ani. 

2. Randament excelent 
Investițiile rezidențiale sunt considerate o opțiune sigură, ce pot aduce un randament considerabil mai bun în comparație cu acțiunile, obligațiunile, fondurile mutuale sau alte tipuri de investiții. Spre exemplu, un apartament premium de 2 camere poate aduce un yield de până la 7.5%, iar venitul generat nu este deloc de neglijat.  

3. Prețuri promoționale în faza de început a propiectului 
Locuințele achiziționate în stadiul incipient al unui proiect rezidențial înseamnă pentru viitorii cumpărători o oportunitate de a beneficia de un preț special. Odată cu înaintarea procesului de construcție și finalizarea primelor apartamente, prețurile unităților disponibile vor crește. Așadar, cea mai bună perioadă să cumperi un apartament nou este în stadiul de proiect. 
Pot exista reticențe de achiziție a unui bun în stadiu de proiect, însă în cazul dezvoltatorilor cu experiență pe piață, precum Impact Developer & Contractor, prin firma Bergamot Developments pe care o deține , clienții au încredere că li se va livra calitatea promisă. 

4. Locuință cu o valoare în creștere 
Valoarea unei locuințe este dată de mai multe elemente, începând de la anul construcției, până la localizare și facilitățile din apropiere. Din perspectiva unui investitor, apartamentele din LUXURIA acoperă criteriile principale de rentabilitate ce țin de preț, calitatea construcției, prețul de cumpărare versus valoarea chiriei lunare și revalorizarea pe termen lung a locuinței.

5. Facilități multiple în zonă 
Zona Domenii - Expoziției este excelentă din punct de vedere al facilitaților oferite, LUXURIA DOMENII Residence fiind la câteva minute de Piața Presei Libere, cu acces ușor și rapid spre punctele de interes ale Sectorului 1. Mai multe detalii despre facilitățile din imediata apropiere a proiectului poți citi aici. 
Cu cât sunt mai multe facilități în zonă, cu atât viitorii rezidenți vor fi mai mulțumiți. Pentru investitori, acest aspect înseamnă că locuința va sta mai mult timp ocupată și nu va trebui să schimbe constant chiriașii.  

6. Amplasarea excelentă, în Sectorul 1 al Capitalei
Din confortabilul apartament din LUXURIA te conectezi ușor la centrele de interes ale orașului. Fiind vorba de zona de Nord a Bucureștiului, locațiile destinate relaxării precum - restaurante, shopping, cluburi sau cultură, îți vor fi mereu la îndemână.

7. Apartamente Premium
Pe lângă renumele zonei, facilități și acces rapid către centru, apartamentele din LUXURIA sunt concepute să corespundă celor mai rafinate gusturi. 
Având în vedere că acestea se adresează chiriașilor expati și celor din top și middle management, rezultatele studiului referitor la chiriile din București confirmă faptul că străinii preferă locuinţe noi şi utilate complet fiind dispuşi să plătească între 1.000 şi 1.800 de euro pentru un apartament cu 3 camere şi între 1.600 şi 2.500 de euro pentru unul cu 4 camere.
Aceștia preferă să închirieze apartamente mobilate, în imobile recent construite, cu finisaje de calitate superioară, incadrate in categoria cladirilor verzi şi cu parcare subterană (exact așa cum avem în LUXURIA DOMENII Residence).

Cele de mai sus sunt doar câteva dintre avantajele acestui proiect rezidențial premium. Pentru a afla toate detaliile despre LUXURIA DOMENII Residence, te rugăm să completezi formularul de mai jos și să programezi o întâlnire cu reprezentanții noștri.