Stilul de viață pe care îl ai îți reflectă personalitatea și aspirațiile, conturându-ți viitorul în același timp. Sănătatea psihică și fizică, precum și evoluția personală și profesională depind de modul în care trăiești. Trăim într-o eră în care se pune tot mai mult accentul pe un stil de viață sănătos, echilibru între viața personală și profesională, confort și armonie. Aceste nevoi și dorințe sunt generate de ritmul de viață alert pe care îl are societatea, dar și de complexitatea lumii actuale, în care avem luxul de a alege cum dorim să trăim. Existența unor produse și servicii adaptate fiecărui stil de viață în parte ne fac drumul către alegerea stilului de viață dorit mai rapid și ușor. 

București este orașul în care ai o multitudine de posibilități. Poți alege un stil de viață activ sau o viață liniștită, să ai mai mult confort, mai multe realizări profesionale, să muncești mai mult pentru a-ți atinge obiectivele sau să experimentezi din plin. Indiferent ce alegi, locul în care trăiești este o parte importantă din stilul tău de viață. 

În zona Expoziției, la 6 minute de stația de metrou 1 Mai și 10 de minute de Parcul Herăstrău, se află un proiect rezidențial conceput pentru a oferi confort, armonie și un stil de viață sănătos. Ansamblul este poziționat în noul pol de business al Bucureștiului, lângă acesta aflându-se toate facilitățile de care ai nevoie:

-        Mijloace de transport în comun (stația de metrou 1 mai la 6 minute de mers pe jos)

-        Parcul Herăstrău se află la 10 minute de mers cu mașina, respectiv 20 de minute de mers pe jos

-        Instituții de învățământ – creșe, grădinițe, școli, licee și universități

-        Clădiri de birouri – zona Expoziției se conturează ca noul pol de business al capitalei

-        Hypermarket-uri, bănci, farmacii, saloane de înfrumusețare, săli de sport

-        Restaurante și cafenele

Aflat într-o zonă dinamică, Luxuria Residence este totodată și departe de agitația orașului, accesul către ansamblu realizându-se din străzi secundare. Construit la cele mai înalte standarde de eficiență energetică, certificat BREEAM Excellent, condominiul este creat pentru a oferi o viață liniștită, trăită cu stil și eleganță, înglobând o serie de facilități unice care susțin un stil de viață sănătos și le oferă rezidenților mai mult timp de calitate. 

Spații verzi și parc natural privat

Spațiile verzi sunt esențiale pentru sănătatea noastră psihică și fizică. De aceea, Luxuria Residence acordă o atenție deosebită spațiilor verzi și soluțiilor de peisagistică. În interiorul ansamblului este amenajată o suprafață de aproape 10.000 mp de spații verzi, circa 43% din suprafața totală a terenului pe care este dezvoltat proiectul. Rezidenții se pot bucura în orice anotimp de un parc de 2.500 de mp, care acomodează grădini japoneze, mobilier urban și fântână arteziană. Conceptul de peisagistică unicat este menit să ofere mereu o oază de recreere în natură și în același timp să creeze o armonie vizuală în cadrul condominiului.

 

Locuri de joacă pentru copii

În Luxuria, copiilor le este garantată plăcerea distracției în aer liber, dar și siguranța de care aceștia au nevoie. Ansamblul beneficiază de locuri de joacă exterioare organizate pe grupe de vârstă și amenajate cu echipamente de cea mai bună calitate, într-un stil atractiv pentru cei mici. Siguranța lor nu va mai reprezenta un motiv de îngrijorare, deoarece spațiile sunt atent plasate la distanță de aglomerația stradală, iar în interiorul ansamblului nu există riscul interacțiunii cu autoturisme, parcările fiind exclusiv subterane.


Centru de fitness cu instructor

Sportul ar trebui să fie primul pas făcut pentru sănătatea noastră, însă din lipsă de timp și energie, ajunge deseori pe ultimele locuri în lista de priorități. Dar acest lucru s-ar putea schimba dacă ai avea o sală de sport chiar lângă tine, cu acces gratuit. Pentru a te ajuta să pui în practică stilul de viață activ la care aspiri, Luxuria deține un centru de fitness modern, cu echipamente de ultimă generație și instructor profesionist, care te va ajuta să îți menții tonusul. Mersul la sala de sport va fi mult mai ușor de integrat în programul zilnic.


Lounge pentru rezidenți

O facilitate selectă oferită în cadrul ansamblului este lounge-ul dedicat rezidenților, disponibil 24/7. Cu o suprafață de 200 mp și un design rafinat, acesta este gândit ca un spațiu de relaxare și socializare pentru membrii Luxuria, astfel favorizând dezvoltarea unei comunități unite. Aici este locul perfect pentru a savura o cafea în compania altor rezidenți și a te deconecta de la activitățile zilnice. Iar dacă lucrezi de acasă, este o opțiune potrivită pentru a-ți desfășura activitatea și întâlnirile de afaceri. 


Servicii de concierge și mentenanță

Facilitățile existente în Luxuria Residence sunt completate de o gamă complexă de servicii, care au rolul de a menține standardul ridicat de calitate a vieții. Toate punctele de acces către locuințe sunt securizate, ansamblul beneficiind de pază și supraveghere video. Atât spațiile verzi, cât și toate spațiile comune din cadrul condominiului sunt permanent întreținute. De sărbători, atmosfera în ansamblu devine una fermecătoare, datorită amenajărilor decorative tematice. În plus, o echipă dedicată asigură și servicii de concierge, pentru ca rezidenții să se bucure de o viață liniștită, trăită cu stil și eleganță, la cele mai înalte standarde.


Vrei să vezi care este atmosfera în Luxuria Residence? Programează o vizionare și te vei convinge că aici este locul perfect pentru un stil de viață select.