Luxul este un concept aspirațional, iar în ceea ce privește locuințele de lux, acestea trebuie să înglobeze mai multe elemente, printre care: construcție sustenabilă, localizare cu o bună conectivitate, finisaje de calitate, spațiozitate, bună luminizitate, terasă cu vedere atractivă, la care se adaugă facilități multiple – pază, recepții, lounge pentru rezidenți, centru de fitness, parcări subterane și parc interior cu grădini tematice. Oamenii interesați de un standard de viață superior ocupă poziții importante sau dețin propriile companii, ceea ce le asigură venituri mari, ceea ce înseamnă că o comunitate nou formată va avea pecetea exclusivității.

Luxuria Residence este locația perfectă pentru a decoperi Arta de a Trăi cu Stil. Aici, confortul specific ansamblului se simte încă de la intrare: de la agentul de pază care verifică fiecare rezident sau vizitator, la locurile de parcare asigurate în parcarea exclusiv subterană și continuă în apartamentele spațioase, care, la alegere, pot beneficia de o mobilare ca în reviste.

Din dorința de a împleti în mod armonios eleganța camerelor înalte cu o amenajare profesionistă, am apelat la experții Mobexpert, care, după ce au analizat atent conceptul Luxuria și profilul rezidenților, au mobilat și decorat apartamentul de 3 camere, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor.

 

Proiectul de amenajare a fost aprobat de la prima propunere, iar rezultatul a fost foarte apreciat de clienții Luxuria. Cătălin Vasiliu, reprezentant Mobexpert, ne povestește despre cum a corelat stilul Luxuria cu proiectul de amenajare și cum a ales gamele de mobilier.

Luxuria a fost unul dintre proiectele pentru care am lucrat cu mare drag și care s-a potrivit foarte bine cu Mobexpert datorită valorilor comune, eleganță și confort la un preț corect. Proiectul imobiliar Luxuria ne-a transmis relaxare, calm, armonie, confort și mai ales sentimentul de acasă. Spațiul exterior dintre clădiri este un loc perfect pentru relaxare, unde copiii se pot juca în voie.

Apartamentele sunt înalte - între 2,6 și 3 m și foarte luminoase, având ferestre mari și oferind rafinament și eleganță, dar și căldura specifică unui cămin. Unicitatea conceptului Luxuria ne-a determinat să alegem colecțiile de prestigiu din portofoliul Mobexpert. Am ales produse fabricate în România precum Denver, Jazz și Chesterfield. Am încercat o îmbinare elegantă între mobilierul din lemn masiv cu furnir natural de paltin, Denver, mobilier cu finisaj alb antichizat cu patină, Jazz și modelul clasic de canapea, fără vârstă și extrem de special, Chesterfield.”  


Detalii despre gamele folosite în fiecare cameră:

Gama Denver este realizată din lemn masiv și furnir natural de paltin și prezintă mobilier pentru toate funcțiunile, dormitor, living, dining. Naturalețea materialului și alăturarea jocului de linii drepte definesc gama Denver ca fiind ușor masculină și inspiră un ambient relaxant și calm, în ciuda nuanțelor puternice și a formelor masive.


Gama Jazz a fost aleasă pentru eleganța sa, grație aspectului său în nuanțe alb mat. Aspectul estetic este redat de combinația dintre modernul finisaj alb antichizat cu patină și forma clasicului francez fără vârstă, rezultând armonie, stil și spontaneitate si rafinament.

 

Chesterfield este definiția modelului clasic de canapea. Spătarul și brațele prezintă tapițerie cu butoni îmbrăcați în stofă. Forma brațelor este una dintre cele mai cunoscute, iar meșteșugul de a le lucra fac din acest produs unul fără vârstă și extrem de special. Zonele de depozitare au fost fabricate la comandă cu oglindă, maximizând potențialul apartamentelor Luxuria.


Apartamentul cu 3 camere are suprafață construită de 102 mp, suprafață utilă de 82 mp și terasă de 8 mp. Solicită oferta de preț completând formularul de mai jos.