Odată cu mărirea familiei, vine și nevoia de mai mult spațiu. Iar o familie modernă, indiferent de numărul de membri, are nevoie de un plus de confort. Studiile arată că spațiul în care locuiești îți influențează foarte mult starea de spirit, iar aici sunt incluși mai mulți factori: dimensiunea și funcționalitatea spațiului, amenajarea acestuia și lumina naturală.

  

Vă prezentăm un apartament care înglobează toți factorii necesari pentru a deveni spațiul ideal pentru o familie și care vă transmite o stare de bine de îndată ce intrați pe ușă. Apartamentul are 3 camere, o suprafață de 82 de metri pătrați utili, este foarte bine compartimentat și beneficiază de multă lumină naturală. Pentru a-l transforma într-un apartament amenajat pentru o familie modernă, am colaborat cu echipa Noblesse.



 

DESIGN INTERIOR MODERN – MIXUL DINTRE CONFORT ȘI ELEGANȚĂ

Stilul de amenajare este unul modern, având linii curate și detalii elegante. Pentru acest apartament au fost folosite colecții din portofoliul Noblesse, precum: Scavolini, Samoa, Tomasella, Calligaris.

Stilul modern este vizibil încă de la intrarea în apartament, tapetul fiind un detaliu de impact, care te duce cu gândul într-o lume dinamică. Cele două fotolii negre completează întreg decorul.




Zona de open space integrează trei spații – livingul, diningul și bucătăria, pentru ca membrii familiei să poată petrece cât mai mult timp împreună. Culorile deschise pe care le regăsim la canapea și la marmura măsuțelor de cafea sunt în contrast cu lemnul de nuc din bucătărie, masa de dining și scaunele. Inserțiile de bronz ale tapetului din living se îmbină armonios cu obiectele de iluminat în nuanțe de auriu.




PIESE VERSATILE ȘI ELEGANTE

Prin culorile relaxante și eleganța detaliilor, dormitoarele descriu un spatiu cozy, un loc ideal în care să te relaxezi la final de zi. Simplitatea si armonia dată de culorile complementare  sau de anumite nuanțe te introduc într-un spațiu modern și în același timp primitor.




Pentru această amenajare, echipa de designeri și arhitecți au inclus tablouri din colecțiile Noblesse Fusion Arts. Aceste opere de artă, realizate de către artiști români, oferă personalitate și eleganță apartamentului.


Băile cu marmură și obiecte sanitare marca Laufen completează decorul elegant.



 

Dacă ți-a plăcut ce ai văzut, te așteptăm la o vizionare! Iar dacă-ți place și ce vezi la fața locului și te decizi la o achiziție, îți facilităm amenajarea locuinței, oferindu-ți o serie de beneficii la Studioul Noblesse Group, partenerul nostru.