Principalul centru de business din România, București atrage zilnic oameni de afaceri din diferite zone ale țării și de pe glob, care trebuie să călătorească în București de câteva ori pe lună sau chiar pe săptămână. Pentru mulți bărbați și femei de business, călătoriile în scop de afaceri reprezintă o normalitate. Însă timpul petrecut pe drum și oboseala cumulată în timpul călătoriilor pot fi reduse dacă aceștia aleg să investească într-un apartament de business în București decât să locuiască la hotel. Investiția într-un apartament în București le oferă oamenilor de afaceri mai mult timp și energie să-și dezvolte afacerile. Creându-și propriul cuib urban aceștia vor avea oportunitatea de a explora orașul și de a se bucura de mai mult timp liber.


Luxuria Residence – ansamblu rezidențial perfect pentru oameni de afaceri

Dezvoltat în nordul Bucureștiului, cea mai atractivă zonă pentru locuințe, Luxuria Residence este un ansamblu rezidențial premium cu 630 de apartamente dezvoltate la standarde înalte de calitate. Ansamblul întrunește toate criteriile necesare pentru oamenii de afaceri care călătoresc în capitala României. Află de ce e o opțiune bună să investești într-un apartament de business în Luxuria Residence!

Proiect aflat în inima unui pol de business

Luxuria Residence se află în noul pol de business al Bucureștiului: Expoziției. Zona are profilul unui hub de birouri și e pe cale să devină ”un Manhattan” al Bucureștiului. Pe lângă Casa Presei, Ana Tower și Expo Business Park, care este situat chiar lângă Luxuria, mai multe proiecte de birouri și un hotel sunt planificate în imediata apropiere a ansamblului în perioada următoare.

De asemenea, în anii următori, Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu o companie privată plănuiesc un proiect de anvergură în zona Romexpo. Complexul va fi multifuncțional și va include mall-uri, birouri, hoteluri, piețe spații de expoziție, muzee și grădini publice.

Tot lângă Piața Presei, miliardarul Ion Țiriac analizează investiția într-un proiect mixt care va include un centru comercial și hotel. Complexul va fi dezvoltat pe un teren de 6,9 hectare lângă centrul Romexpo.

 Acces facil la aeroport și autostrăzi

Pentru un om de afaceri, timpul înseamnă bani, așa că distanța până la aeroport sau autostradă este foarte importantă. Investind într-un apartament din Luxuria Residence economisești bani deoarece proiectul se află la 17 minute cu mașina față de aeroportul Henri Coandă și la 20 de minute de autostrada București-Ploiești.

Acces facil la prinicpalele puncte de interes ale orașului

Când călătorești în București în scop de business, ai nevoie de mobilitate pentru a ajunge rapid în principalele puncte de interes ale orașului. Din Luxuria îți poți programa întâlnirile oriunde în București, întrucât ești foarte aproape de centrul orașului (10 minute cu mașina). Ceilalți poli de business ai orașului se află la mică distanță: 15 minute până la Floreasca – Barbu Văcărescu, 10 minute până la Grozăvești – Politehnica.

Și restaurantele și cafenelele din București pot fi locații potrivite pentru întâlniri de afaceri. Sunt foarte multe restaurante și cafenele perfecte pentru astfel de întâlniri, chiar lângă Luxuria Residence sau în centrul orașului, de unde poți simți atmosfera vibrantă a Bucureștiului.

Ansamblu perfect pentru un stil de viață activ

Este esential ca proiectul sau zona în care locuiești să-ți sprijine stilul de viață. Luxuria Residence oferă cadrul ideal pentru un stil de viață activ, în special pentru oamenii de afaceri. Arhitectura modernă și finisajele premium ale apartamentelor îți oferă tot confortul de care ai nevoie pentru a numi Luxuria a doua ta casă. După un somn odihnitor, îți poți reîncărca bateriile cu un antrenament fizic în centrul de fitness al ansamblului, dotat cu aparatură de ultimă generație. În centrul de fitness vei găsi și un instructor dedicat dacă ai nevoie de îndrumare sau de antrenament personalizat.


În zilele aglomerate, poți economisi timp și energie organizându-ți întâlnirile de afaceri chiar lângă tine. Lounge-ul din Luxuria este perfect pentru întâlniri de business. Lounge-ul de 200 de metri pătrați este amenajat modern, are o capacitate de 25-30 de persoane și este potrivit pentru mai multe întâlniri care au loc în același timp.


Pentru a-ți menține o energie bună într-o zi aglomerată, cu siguranță ai nevoie de timp pentru relaxare. Parcul privat de 2.500 de metri pătrați din Luxuria, amenajat cu mobilier urban, este locul ideal pentru o pauză. Dacă ești o persoană căreia îi plac plimbările în natură, poți merge în Parcul Herăstrău, cel mai faimos parc din București, aflat la 5 minute de condus.


Securitate sporită

Siguranța este una dintre priorități pentru rezidenți și oaspeți. În Luxuria te vei simți mereu în siguranță, deoarece ansamblul beneficiază de pază sporită, oferită de o echipă de profesioniști, precum și de un sistem de supraveghere video 24/7. 

Concierge și servicii de mentenanță

Ca om de afaceri, trebuie să te concentrezi asupra obiectivelor propuse și să experimentezi tot ce are Bucureștiul de oferit. Luxuria Residence îți oferă servicii de mentenanță care îți vor face călătoria și experiența de locuire mai plăcute. O echipă dedicate este disponibilă la recepția descjisă 24/7 pentru servicii de concierge sau tehnice. Echipa este întotdeauna pregătită să te ajute cu toate informațiile de care ai nevoie despre ansamblu sau despre oraș.


Siguranță pentru mașina ta

În cazul în care călătorești în bucurești cu mașina personală este important să ai la dispoziție un loc de parcare subteran, pentru a o proteja. La Luxuria Residence, te vei simți mult mai confortabil știind că mașina ta este în siguranță. Un lift conectează etajul apartamentului tău cu parcarea subterană, pentru un plus de confort. 

Apartamente potrivite nevoilor tale, gata să devină a doua ta casă

Apartamentele din Luxuria sunt finalizate și se regăsesc într-o varietate de dimensiuni și funcționalități pentru a se potrivi nevoilor tale. În cazul în care călătorești singur, studio-ul dublu este o opțiune bună. Cu o suprafață utilă cuprinsă între 43 și 51 de metri pătrați, studio-urile sunt compartimentate astfel încât să asigure atât intimitate, cât și spațiu de relaxare și socializare. Prețurile pornesc de la 113,045 euro + TVA.

În cazul în care călătorești în București însoțit, poți lua în considerare apartamentul cu 2 camere. Suprafața utilă de 52 și 53 de metri pătrați a apartamentelor cu 2 camere este compartimentată eficient pentru o bună separare a activităților. Prețurile pornesc de la 132,650 euro + TVA.


O altă opțiune potrivită pentru oamenii de afaceri care călătoresc împreună cu partenerul/partenera, sunt apartamentele cu 2 camere și birou. Acestea îți oferă o cameră suplimentară, de 11 metri pătrați, pe care o poți transforma într-un birou confortabil.  Ferestrele largi ale biroului îți oferă lumina natural din pli, care îți stimulează creativitatea și productivitatea. Prețurile pornesc de la 139,990 euro + TVA.


Suntem bucuroși să te ajutăm. Contactează-ne pentru mai multe informații despre Luxuria Residence!