Online sunt o mulțime de informații despre apartamente, prețuri, predicții, rapoarte și analize din domeniul imobiliar, încât poți să ai senzația că nu ai nevoie de ajutor. Sigur, cu puțin mai mult timp investit și cu ceva efort, vei înțelege piață imobiliară și într-un final, după câteva luni bune, vei lua o decizie de cumpărare. 

Dar timpul tău este prețios și dacă ai prefera să îl folosești în alt scop, te poți baza pe consultanții de vânzări de la LUXURIA DOMENII Residence. 

Diferența se vede încă de la primul contact. Vei simți din prima clipă avantajul de a avea un consultant de vânzări dedicat, care are mereu timp pentru tine, care îți răspunde rapid la orice întrebare și care caută cea mai bună soluție de creditare pentru tine.  

Consultanții LUXURIA DOMENII Residence îți vor fi alături la fiecare pas al  achiziției unui apartament, începând de la oferta de locuințe și identificarea celei potrivite, bugetul disponibil, vizionarea și negocierea celui mai bun contract de vânzare-cumpărare, finalizarea tranzacției și follow-up-ul ulterior cumpărării locuinței.  

Promovăm și susținem idea de consultant de vânzări dedicat din câteva motive simple. 

1. Studii de specialitate și experiență 

Dacă nu ești pe domeniul tău de expertiză, mai bine ia în considerare varianta să apelezi la ajutor de specialitate. Câștigi mai mult timp pentru tine și cu siguranță un consultant dedicat de vânzări are mai multă experiență, astfel încât te va ajuta să iei cea mai bună decizie. 


2. Un consultant știe informații esențiale despre zonă 


O persoană care lucrează în domeniul imobiliar știe toate informațiile despre zona unde vrei să te muți și îți poate spune repede atât avantajele cât și dezavantajele zonei. Cu siguranță vei vrea să afli dacă în imediata vecinătate există linie de metrou sau vreo benzinărie. Acestea sunt utile în apropiere, dar pot fi și periculoase dacă sunt extrem de aproape de ansamblu. 


3. Condițiile de creditare

Dacă nu cunoști variantele de finanțare bancară, un consultant dedicat te va ajuta să iei cea mai bună decizie. Colegii de la Impact Finance, departamentul de creditare cu care colaborează Luxuria Domenii Residence, te vor ajuta să identifici cea mai bună opțiune pentru tine. 

Ei știu toate reglementările și condițiile de creditare și te pot direcționa către serviciile unei bănci potrivite nevoilor tale.  


4. Suport ulterior vânzării apartamentului

Ai cumpărat apartamentul mult dorit, dar mai ai câteva întrebări? Un consultant de vânzări dedicat va fi la dispoziția ta și îți va răspunde la întrebări și după ce ai încheiat contractul de vânzare -cumpărare. Consultanții de la LUXURIA nu te vor lăsa cu întrebări fără răspuns sau cu eventuale probleme nerezolvate. 


5. Siguranță și încredere 

Cu un consultant alături ai siguranța că tranzacția de vânzare-cumpărare corespunde normelor legale în vigoare, iar documentele sunt complete și corect făcute. Acesta verifică împreună cu un departament de Legal fiecare document, pentru ca tranzacția să se desfășoare în condiții optime. 


Începând de la comunicarea la telefon, pe e-mail, până la vizionarea viitorului apartament și tot suportul pe care îl vei avea, alături de un consultat LUXURIA DOMENII Residence vei fi tot timpul informat, vei avea siguranța că iei cea mai bună decizie și vei câștiga mai mult timp.  


Prin intermediul consultanților de vânzări dedicați venim în întâmpinarea nevoilor celor care își doresc un apartament premium, la un preț accesibil, în cea mai bună zonă a Capitalei.  Alături de consultantul dedicat vei alege finisajele viitoarei tale locuințe și vei vedea de la lună la lună cum avansează construcția imobilelor din LUXURIA. 

Consultantul te va înștiința cu privire la predarea și recepția apartamentelor din Luxuria Domenii Residence și îți va aduce la cunoștință detalii organizatorice și de administrare. 

Solicită mai multe detalii și vino la o vizionare la Biroul de Vânzări, localizat  în incinta City Gate, South Tower, adresa: Casa Presei Libere, Nr. 3-5, Sector 1, Bucuresti.