Nimeni nu a anticipat-o, dar lucrul de acasă / work from home este în trending în ceea ce privește noile fenomene dezvoltate masiv în societate anul acesta.Toată lumea dorește să îmbrățișeze această practică, iar oamenii au început și-au manifestat interesul de a afla mai multe despre munca de la distanță, astfel încât volumul de căutare a acestui concept pe Google a crescut cu 91% față de perioada din anul trecut. Cu siguranță, acest tip de lucru are avantaje și, de asemenea, unele dezavantaje. Acesta este motivul pentru care este necesară stabilirea nu doar a unor norme, cât a unor bune practici privind bunăstarea de acasă, mai ales în timp ce lucrezi de la distanță. 

Rezidenții Luxuria au multiple posibilități de a lucra remote, la fel cum au posibilitatea de a lucra într-un birou, fix lângă casă. Faptul că ansamblul este situat la doar 3-5 minute distanță de clădirile de birouri înseamnă că poți închiria cu ușurință un spațiu de birou corespunzător în Expo Business Park sau, în viitor, în clădirea GTC. Dar, de asemenea, poți fi creativ și poți găsi noi modalități de a-ți folosi propriul spațiu pentru a-ți desfășura activitățile lucrative. Ceea ce poate nu știi încă, îți dezvăluim acum: în Luxuria sunt disponibilie, cu mutare imediată, apartamente cu un spațiu dedicat pentru birouri. Verifică aici.


Contribuie la bunăstarea ta atunci când lucrezi de acasă

Considerăm că cel mai mare dușman al muncii de acasă este plictiseala, iar cel mai mare pericol este un stil de lucru continuu, ceea ce se întâmplă ca urmare a faptului că nu mai trebuie să părăsești spațiul și să mergi acasă, deci continui să lucrezi pentru a fi mai productiv/ă.  Și acest lucru duce la incapacitatea de a te deconecta și poate chiar, la epuizare. Sparge rutina și schimbă spațiul de lucru improvizat acasă.

Nu trebuie să folosești tot timpul biroul de acasă. Ia în considerare utilizarea mesei din living sau așează-te confortabil pe canapea. Foarte important: măcar atunci când vorbești la telefon, obișnuiește-te să te miști; câțiva pași ajută la circulația sângelui. Și schimbă camera în care lucrezi, poate fi o alegere inspirată. 

Diminețile sunt minunate pentru a lucra pe terasă - aer curat și rece, canapea confortabilă în aer liber și vedere la vis. În Luxuria, în special de la etajele superioare, ai cea mai bună vedere asupra orașului. Fie că ieși afară pe terasă sau deschizi doar ferestrele camerei, fă din asta un obicei: schimbă mai des munca pe Windows (de pe laptop) cu vederea panoramică, pentru că merită.

Un studiu realizat de Consiliul European de Optometrie și Optică arată că 45% dintre români au deficiențe de vedere. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercăm să facem pauze și să facem exerciții oculare pentru a relaxa mușchii și focalizarea. Și ce ar putea fi mai bine decât să admiri priveliștea deasupra orașului, din apartamentul tău... Vino să vezi live!



 

Ceea ce este special în Luxuria este că poți profita de facilitățile din complex și să lucrezi nu numai de acasă, ci și de la distanță, dar în proximitatea casei. 


LOUNGE PENTRU REZIDENȚI

Zona de networking spațioasă este mediul potrivit pentru a te retrage atunci când simți că nu te poți focusa în apartament. Ia laptopul, agenda și telefonul mobil, de ce nu căștile și găsește cel mai bun loc pentru a-ți face activitățile. Nu ezita să interacționezi cu vecinii, pentru că vei avea surprize plăcute. Luxuria adună o comunitate rafinată, așa că vei fi impresionat/ă să întâlnești potențiali colaboratori sau clienți.

 



PARC PRIVAT

Vremea de afară este grozavă? Simte-te liber/ă să iei laptopul în parc, să stai pe o bancă și să te concentrezi asupra sarcinilor tale. Da, s-ar putea să fii distras de culorile frumoase ale grădinilor, dar s-ar putea să fie bune și pentru pauzele mici de la activitățile pe Windows sau orice alt sistem de operare.

 




Echilibrul are rolul său, așa că încearcă să nu devii workahoolic atunci când îți desfășori activitățile zilnice departe de birou. Curios să vezi live tot ce ți-am povestit? Vizitează adresa succesului! Complează formularul și alătură-te unei comunități exclusiviste din București!