În medie, un bucureștean petrece aproximativ 46 de minute în trafic, în drumul zilnic de acasă spre birou. Drept urmare, tot mai mulți îți doresc să aibă sediul biroului mult mai aproape de casă. 


Conform raportului Cushman&Wakefield Echinox, doar 2% dintre angajați stau atât de aproape de birou astfel încât să ajungă pe jos. Majoritatea celor care lucrează în Pipera, Băneasa și Piața Presei-Expoziției ar prefera, însă, să ajungă pe jos, cu bicicleta sau cu scuterul în loc să petreacă în medie mai mult de 50 de minute pe drum.


În viitorul apropiat, 100.000 mp dedicați noilor sedii de companii vor fi spațiul pentru birourile din zona Piața Presei Libere și Zona Expoziției, considerate a fi viitorul mare pol de business al Bucureștiului. Care vor fi noile clădiri de birouri ce vor consolida poziția de pol de business din Nord? Expo Business Park, Ana Tower și City Rose Park din 2020. 

Pentru cei care urmează să lucreze în zonă, dezvoltatorii propun proiecte rezidențiale premium, ideale pentru cei care vor dori să cumpere/închirieze și să-și permită luxul de a ajunge la birou pe jos, în mai puțin de 10 minute. 


Conform studiului menționat mai sus, 74% dintre respondenti ar prefera să aibă locul de muncă aproape de casă. Și totuși, în prezent, doar 2% se bucură de acest privilegiu. Acum, însă, poți să schimbi acest detaliu și să "câștigi" încă 2 ore pe zi, timp pentru tine. De ce să nu profiți de această oportunitate? 

Comparativ cu anii trecuți, cererea de locuințe din Nord se menține pe un trend ascendent, așa că indiferent că vrei să te muți în zonă sau vrei să investești într-o locuință pe care să o închiriezi, alegerea unui apartament în LUXURIA este profitabilă

Conform studiului Cushman&Wakefield Echinox, cartierele din București cu cele mai mari prețuri/mp rămân Herăstrău-Nordului (2.560 E), Kiseleff - Aviatorilor (2.340 E), Dorobanți-Floreasca (2.190 E), Aviației (1.920 E) și Unirii (1.750 E), iar Luxuria este un ansamblu atractiv situat într-o zonă în plină expansiune. Și pentru că prima fază a construcției este aproape de finalizare, te invităm la o vizionare. 

În zona Piața Presei Libere - Expoziției, proiectul rezidențial LUXURIA DOMENII Residence vine în întâmpinarea celor ce își doresc să locuiască în apropiere și propune o gamă variată de apartamente premium, cu suprafețe de la 54 mp și până la 300 mp, concepute pentru a oferi o experiență aparte de locuire.  


Imaginează-ți că locuiești în Luxuria și fiecare dimineață începe cu o cafea delicioasă savurată pe terasă. Drumul spre birou poate dura mai puțin de 10 minute, timp în care îți saluți vecinii de cartier, manageri de top ai multinaționalelor din apropiere. Te simți ca într-un oraș din Nordul Europei și te bucuri de un plus de siguranță. Ba mai mult de atât, în pauza de masă poți reveni acasă, pentru a lua masa alături de familie.  

Alături de apropierea de birou, un alt avantaj în alegerea unui apartament în LUXURIA, aproape de noul pol de business din Capitală ar fi că te poți bucura de mai multă liniște după ora 18:30, când nu vei avea alți vecini cu copii, în afara celor ce locuiesc în Complex. Parcul din interior cu cele 10 grădini tematice și plantele atent alese te vor ajuta să te relaxezi și să te deconectezi în fiecare zi.  

Zona de networking din LUXURIA te ajută să-ți faci noi prieteni și parteneri de afaceri, iar cafenelele și zonele cu delicioase produse naturale, te fac să te simți un om norocos. 

Ai vrea să fii printre cei 2% oameni fericiți care ajung la birou pe jos? 

Vino la o vizionare în apartamentele din LUXURIA și alege un stil de viață așa cum îți dorești.