Dintotdeauna apartamentele la ultimele etaje ale imobilelor, în special cele de tip duplex sau penthouse, au fost considerare adevărate bijuterii rezidențiale prin finisajele premium, designul și amenajarea interioară, compartimentarea și imaginea/statutul oferit proprietarului. 


Terasele spațioase, apartamentele luminoase și senzația că ești deasupra orașului sunt doar câteva dintre avantajele apartamentelor premium din LUXURIA DOMENII Residence. 


Se poate să nu consideri indicat să alegi un apartament la ultimul etaj, pentru că riști să ai probleme cu infiltrațiile, construcția fiind mai expusă intemperiilor vremii. În cazul unui proiect rezidențial bine planificat și dezvoltat, cum este LUXURIA DOMENII Residence, care respectă standardele riguroase din domeniu, alături de alegerea celor mai bune soluții și materiale durabile, prietenoase cu mediul, aceste argumente nu mai stau în picioare.  

 

În orice metropolă vei merge, caută cu privirea apartamentele de la ultimul etaj și imaginează-ți cum ar fi să locuiești acolo. Un duplex la ultimul etaj reprezintă atât o confirmare a statutului și apartenenței proprietarului la lumea bună a orașului cât și o necesitate de a avea confortul și luxul dorit, inclusiv în viață privată, de acasă.  


Alege un Apartament Duplex în LUXURIA DOMENII Residence și bucură-te de: 

    1.  priveliște unică, fie asupra orașului, fie asupra întregului complex LUXURIA, a Parcului Interior și a celor 10 Grădini tematice;
    2.  liniște în orice moment al zilei! (nici urmă de trafic sau zgomot, pentru că toate parcările sunt subterane!);
    3.  lipsa vecinilor de sus. Acest lucru  înseamnă mai puțină gălăgie și mai multă liniște și libertate pentru tine!
    4.  compartimentare excelentă și camere înalte, spațioase unde lumina pătrunde cu ușurință;
    5.  o bijuterie rezidențială unde îți poți invita oricând cu mândrie prietenii și partenerii de afaceri; 
    6.  amplasarea excelentă față de punctele de interes și centrul orașului; 
    7.  un stil de viață contemporan. 

 

Alege un stil de viață așa cum îți dorești. 

Luxury, the way smart people appreciate.