Pe măsură ce noul pol de business al Capitalei prinde din ce în ce mai bine contur, odată cu noile clădiri de birouri ce se vor construi în zona Domenii - Expoziției crește și cererea de locuințe premium în zonă. 

Contextul de locuire și comunitatea creată sunt elemente de apartenență care îți conferă un grad de satisfacție și o confirmare a nivelui de trai. 

Acest ansamblu rezidențial, situat în zona Domenii - Expoziției, a fost proiectat să răspundă dorințelor  viitorilor rezidenți, în materie de lux și calitate, până în cele mai mici detalii. Aici, vei descoperi locuințe inteligent compartimentate, cu încăperi mari, înalte, luminoase și cu finisaje de lux.

În Luxuria Domenii Residence, am conceput apartamente pe care le vei iubi pentru confortul oferit și inovațiile pachetelor smart home, menite să aducă un plus de calitate timpului petrecut acasă. 


Avantajele apartamentelor din LUXURIA Residence sunt multiple, iar alegerea unei locuințe aici îți va aduce numeroase beneficii:    

  1. Poziționarea într-o zonă bună a Bucureștiului. 

  2. Acces rapid către zonele și punctele de interes ale orașului. 

  3. Construcție realizată responsabil, în curs de certificare BREEAM și premiată de către International Property Media cu Premiul Architecture Multiple Residence. 

  4. Finisaje de calitate și dotări premium.

  5. Parcări pentru locuitori exclusiv subterane. Vizitatorii au la dispoziție parcări supraterane situate într-o zonă special amenajată.

  6. Spații comune excelent proiectate, în care îți face plăcere să petreci timpul liber. Exemple: recepții primitoare și elegante, lounge pentru rezidenți - un spațiu menit să favorizeze comunicarea cu prietenii, 10 grădini tematice perfect amenajate de specialiști. 

  7. Serviciu de pază și protecție, atât sisteme tehnologice, dar și pază umană. 

  8. O comunitate de oameni educați, activi, cu un stil de viață similar. 

  9. Sală de sport, care favorizează un stil de viață sănătos și activ. 

    Este un apartament premium în Luxuria Domenii Residence varianta ideală pentru tine?  

Poate fi, dacă vrei să fii conectat la viața orașului, să fii parte a unei comunități exclusiviste, dacă pui accent pe calitatea locuinței și pe facilitățile pe care le ai în imediata apropiere. În plus, dacă ai biroul în zona de Nord, vei ajunge cu ușurință la destinație, având mai mult timp pentru tine. 


Vino la o vizionare și pășește în universul LUXURIA DOMENII Residence.