Zona Domenii are un farmec deosebit și o istorie interesantă, pe care nu ai cum să o ignori, mai ales atunci când proiectezi și construiești un proiect imobiliar exact în această parte a Bucureștiului.

Începând cu 1916, pe o suprafață de 7 ha, cartierul Parcul Domeniilor prinde contur pe baza planului întocmit de inginerul Grigore Popescu. Populată în special de funcționarii Ministerului Domeniilor, zona este împânzită de case de tip vilă, ce se învecinează și concurează cu locuințele somptuoase ale vremii, din zona Kiseleff. 

Încăperi luminoase, spații generoase, detalii prețioase și finisaje excelent lucrate sunt criteriile de arhitectură care definesc această perioadă. 

Ne-am inspirat din istoria locului și am împletit noul cu vechiul în proiectarea unor apartamente premium în LUXURIA Domenii Residence, în acord cu nevoile omului contemporan, ușor excentric și cu un aer burghez, atemporal.

Chiar dacă nu mai petrecem așa mult timp acasă (suntem mereu pe fugă și trebuie să ajungem repede "undeva", fie că acest undeva este birou, grădiniță, întâlnirea de business sau poate chiar la munte), nevoia de spațiu generos a rămas prezentă. Dar în locul suprafețelor ocupate pe orizontală, noile imobile rezidențiale se dezvoltă pe verticală, oferind bucuria de a locui în imediata apropiere a centrului capitalei, aproape de cele mai importante puncte din oraș.


Încălzirea se face prin pardoseală în toate camerele apartamentului, prin centrala termică de tip în condensație ce deservește fiecare clădire (nu sunt prevăzute centrale termice individuale sau radiatoare statice tradiționale).


Ferestrele și ușile sunt din profile de aluminiu tip Aluprof culoare gri antracit, cu geam tripan clar, cu deschidere combinată batantă și oscilobatantă și cu o înălțime și o deschidere generoasă (h=2,35 m) pentru a putea asigura pătrunderea luminii naturale.  


Imaginează-ți că pășești într-o încăpere spațioasă ce este inundată de lumina de afară, ce pătrunde fară probleme prin geamurile mari. Nu-i așa că parcă simți că te umpli de energie pozitivă? Este doar unul dintre efectele benefice ale luminii naturale asupra omului. 

Pentru a potența acest aspect, ia în considerare amenajarea în culori deschise, ce vor reflecta cu ușurință lumina naturală în interior. Alege corpuri de iluminat din cadru metalic și îmbogățește pereții camerei cu oglinzi. Cu așa atmosferă, aerul burghez al perioadei interbelice nu este chiar atât de îndepărtat pe cât pare. 

În plus, dacă spațiile mari vitrate au  deschidere către terasă și  vedere spre parcul interior din LUXURIA Domenii Residence, locuința vă părea desprinsă dintr-un basm. Vei avea o terasă generoasă pe care o poți amenaja cu multe plante/flori, un spațiu dedicat relaxării și energiei pozitive, un spațiu care va face trecerea spre parcul exterior într-un mod plăcut, natural. Liniștea și voia bună vor domni în acest spațiu interior, unde nu vei auzi zgomotul motoarelor (locurile de parcare sunt integral în subteran) și agitația specifică orașului. Poți afla mai multe despre parcul din Luxuria și cele 10 grădini tematice aici.  


Lista dotărilor interioare premium pe care le vei găsi în apartamentele din LUXURIA Domenii Residence nu se opresc aici. Te invităm să pășești alături de noi în atmosfera LUXURIA și să descoperi cum fiecare zi acasă poate deveni o plăcere și o relaxare sublimă, demne de un spirit burghez contemporan.