Atunci când alegem o locuință ne uităm inevitabil și la locație, la amplasarea proiectului rezidențial în oraș, preferabil într-un cartier cât mai bun. Începând de la grija pe care dezvoltatorul a acordat-o celor mai mici detalii, până la materialele folosite și atenția elementelor de securitate, toate ne pot influența decizia alegerii noii locuințe. 


În cazul LUXURIA DOMENII Residence, viitorul rezident are parte de mai mult decât un simplu apartament. Exclusivitatea zonei oferă viitorilor locuitori acces facil către zona centrală a orașului și apropierea de Herăstrău și Kiseleff.

Pe lângă amplasarea de top, calitatea materialelor folosite și atenția la detalii, vă aducem la cunoștință și câteva informații referitor la măsurile de securitate luate în calcul, începând de la interiorul apartamentului, până la întreaga zonă rezidențială de top. 

Fiecare apartament este dotat cu videointerfon, așadar rezidentul nu doar că aude, dar și vede exact pe cine primești în vizită. 


Accesul în interiorul ansamblului se poate face pietonal, prin porți, cu ajutorul cardului individual sau prin recepția generală a ansamblului, doar cu acceptul lor.


Accesul auto în ansamblul LUXURIA DOMENII Residence se va face controlat prin porți sau bariere, cu supraveghere video sau pază umană. 

Modul și procedura prin care se permite accesul rezidenților, vizitatorilor, curierilor sau a livratorilor de bunuri, urmează a se stabili de către administrația ansamblului. 


Cum vor avea acces vizitatorii în Luxuria? 

Aceștia vor avea acces la locuri de parcare supraterane, iar accesul auto se va face în perimetrul proprietății, cu control acces prin barierele instalate și supervizate cu pază umană și /sau aparatură electronică pe bază de telecomandă. 


Ești un viitor rezident în LUXURIA DOMENII Residence?

În cazul rezidenților, accesul în subsoluri, spre garaj și spre parcarea auto se va face prin uși de garaj secționale generale, cu acționare automată. Acestea se vor deschide prin intermediul cititoarelor optice ce vor recunoaște numărul de înmatriculare auto înregistrat de către rezident. 


Spațiul destinat relaxării – parcuri și spații verzi amenajate, locuri de joacă pentru copii, fântâni, alei sport, va ocupa minim 30%, cu acces comun pentru rezidenți.  


Zonele verzi ale apartamentelor de la parter

Locuințele de la parter vor avea o grădină aflată în proprietate. Împrejmuirea ei este realizată printr-un gard, având fundații izolate de beton și la partea superioară lemn de rășinoase – profile decorative ce asigură transparența. În grădină se va așterne un strat de pământ vegetal de 10-40 cm și se va planta iarbă. Complexul va avea un singur punct administrativ consierge-recepție și lobby pentru toate cele trei faze proiectate. Vizitatorii sau livratorii de mărfuri pot primi accesul de intrare în ansamblul rezidențial doar prin Recepție, unde vor primi acordul de acces. 


Din acest punct vizitatorii care solicită acces în ansamblul rezidențial vor solicita și vor primi acceptul de a intra în ansamblu în baza unui card de acces, atât cu autoturismele cât și /sau pietonal.

Proiectul LUXURIA DOMENII Residence include, pe lângă imobilele destinate locuirii, și un spațiu de Fitness-Gym, operat în regim privat, unde vor avea acces atât locuitorii din complex cât și cei din exterior.

Curios să afli mai multe despre unul din cele mai ample proiecte rezidențiale premium din zona Domenii – Expoziției? Solicită informații direct de la noi! 

Pentru mai multe detalii despre LUXURIA DOMENII Residence, te rugăm să completezi formularul de mai jos și să programezi o întâlnire cu reprezentanții noștri.