Te-ai decis să îți cumperi un apartament în Luxuria? Felicitări! Vei fi unul dintre fericiții proprietari ai unei locuințe premium în noul centru de business al capitalei, zona Piața Domenii - Expoziției. 


La doar 15 minute de Piața Victoriei, clădirile de locuințe cu10 etaje încep să-și facă simțită prezența în zona de Nord. Prima fază urmează a fi terminată la finalul acestui an și predată proprietarilor la începutul anului viitor, iar showroom-ul LUXURIA este gata să își primească vizitatorii. 

Dacă ești la prima locuință cumpărată, îți oferim în continuare un mic ghid cu primii pași în amenajarea locuinței. Odată cu alegerea apartamentului de vis, în LUXURIA vei alege și finisajele, respectiv parchetul, gresia, faianța și obiectele sanitare, din gama standard oferită. 

În amenajarea unei case, există trei planuri importante, iar amenajarea locuinței ar fi recomandat să se facă pe baza lor: 

1. Planul a ceea ce nu se vede

Aici intră instalațiile termice, cea electrică și cea sanitară. Prea mult de lucru nu vei avea pe acest plan. Încălzirea se va face prin pardoseală, deci instalația termică nu va fi vizibilă

Pentru instalația electrică, sunt prevăzute anumite locuri standard, clasice într-o locuință, pentru plafoniere și prize. Dar dacă îți dorești mai multe decât prevede planul nostru, de aici ar trebui să începi amenajarea. 

La fel și în cazul instalației sanitare: aceasta vine deja finisată conform standardului proiectului, dar nu înseamnă că nu se poate modifica după dorința viitorilor locuitori.  


2. Planul a ceea ce se vede înseamnă dotări, finisaje, mobilier și decorațiuni.  

Finisajele impuse de arhitecții proiectului LUXURIA DOMENII Residence sunt de calitate premium, din materiale prietenoase cu mediul înconjurător și cu consum redus. Zonele vitrate sunt mai mari, ajungând până la 3 m înălțime, ceea ce înseamnă mai multă lumină în interior, mai multa căldură și posibilitatea să amenajezi un mic spațiu verde cu flori și plante. 

Pentru dotări alege obiecte de cea mai bună calitate, cu garanție și service pe o perioadă mai lungă de timp. 


Armonia obiectelor de interior 

Ce îți place în materie de decorațiuni interioare? Ce culori ai vrea să ai acasă? Dacă nu ai un răspuns foarte clar la aceste întrebări, poți începe să pui ordine în gânduri într-un mod foarte simplu: prin crearea unui mood board. Un panou al dorințelor în care să atașezi toate elementele, culorile, obiectele care îți plac. Poate că sunt prea multe și iese un mic haos. Așa și trebuie să fie, căci de aici, atunci când vei scoate din poze și vei rămâne doar cu 10, acestea vor fi exact cele care te reprezintă - vor fi acele idei, obiecte, imagini și nuanțe care îți plac cu adevărat. Preferabil ca în această activitate să fie implicați toți membrii familiei. 

În acest punct al amenajării interioare ar fi bine să apelezi la sfatul unui designer, fie doar pentru plan și sugestii de amenajare, și ulterior să te ocupi singur de cumpărături și modificări.


3. Planul a ceea ce nu trebuie să se vadă se referă la spațiile de depozitare, atât de necesare într-o casă. Contează modul cum sunt aranjate acestea, dimensiunile alocate pentru ele și modul de organizare. În Luxuria ai posibilitatea de a achiziționa o boxă, poziționată la subsol, în care poți depozita obiecte mari sau pe care le folosești rar. 


Revenim, însă, la primul pas: alegerea unui apartament (de ce nu, poate unul chiar în LUXURIA!). 
Completează formularul de mai jos și pășește în universul LUXURIA Residence!