Investițiile rezidențiale sunt considerate o opțiune sigură, ce pot aduce un randament considerabil mai bun în comparație cu acțiunile, obligațiunile, fondurile mutuale sau alte tipuri de investiții. 


Elementele exterioare care influențează nivelul randamentului și rapiditatea cu care se poate recupera costul unui apartament din închiriere se leagă de locație, accesul facil în zona centrală și reputația zonei. 

Locul de parcare, vederea asupra Bucureștiului, dotările apartamentului, finisajele, mobilierul au și ele un aport în creșterea valorii locuinței. 


Spre exemplu, un Apartament de 2 CAMERE în FAZA II în LUXURIA DOMENII Residence îți poate aduce un Yield de 7.5%. Amplasarea excelentă a proiectului în Zona de Nord, la 5 minute de stația de metrou 1 Mai, multitudinea de clădiri de birouri în plină dezvoltare, alături de prețul promoțional al locuinței (116.000 Euro + TVA) pot genera un venit excelent prin închiriere


 

Apartament 2 CAMERE 

Suprafață utila: 63.91 mp

Suprafață Construită: 79.75 mp

Suprafață Totală: 87.92 mp

Preț de listă: 119.979 € + TVA  

Preț REDUS și un Yield de 7.5%: 116.000€ + TVA  


Atenție! Oferta este valabilă doar până la data de 25 Aprilie 2019!   


Dacă ești interesat, completează formularul de mai jos și solicită mai multe detalii despre acest apartament premium din LUXURIA DOMENII Residence. Durează mai puțin de 2 minute!