Menu
Your Cart

Blog - zona domenii

31 Aug Arta de a trăi cu stil  în București * Prezentare Apartament de lux cu 3 camere
0 2467
Luxul este un concept aspirațional, iar în ceea ce privește locuințele de lux, acestea trebuie să înglobeze mai multe elemente, printre care: construcție sustenabilă, localizare cu o bună conectivitate, finisaje de calitate, spațiozitate, bună luminizitate, terasă cu vedere atractivă, la care se ada..
25 Sep Avantajele încălzirii prin pardoseală
0 1183
Ce poate fi mai plăcut, într-o dimineață răcoroasă de iarnă, decât să te trezești dimineața, somnoros să te dai jos din pat și să pui picioarele pe o podea caldă? Și iată cum, într-un mod atât de simplu, ziua poate începe mai bine! Ingenioasă, eficientă și cu o acoperire mult mai mare, încălzirea pr..
07 Aug Viața la înălțime – avantajele unui apartament cu o priveliște WOW!
0 1327
Park Avenue nr. 432, etajul 80. În East Midtown, apartamentele la ultimele etaje sunt la mare căutare. Să vă spunem cât costă un astfel de apartament cu 6 dormitoare, 7 băi și peste 8.000 mp? Mult prea mult. Dincolo de prețul fabulos, ce apreciem la un astfel de apartament este și faptul că este sit..
05 Jul Ai putea fi printre cei 2% care ajung pe jos la birou
0 653
În medie, un bucureștean petrece aproximativ 46 de minute în trafic, în drumul zilnic de acasă spre birou. Drept urmare, tot mai mulți îți doresc să aibă sediul biroului mult mai aproape de casă. Conform raportului Cushman&Wakefield Echinox, doar 2% dintre angajați stau atât de aproape de birou astf..
02 Jun Zona Domenii - Expoziției: file de istorie și locație excelentă pentru LUXURIA DOMENII Residence
0 2147
Zona Domenii - Expoziției este una dintre cele mai vechi din București și este împânzită de clădiri istorice ce ascund povești nespuse, uneori uitate. Numele cartierului este legat de perioada de dezvoltare corespunzătoare anilor 1920 - 1940, iar locuințele au fost dedicate elitei bucureștene a vrem..
21 Jan 2 apartamente de 3 camere cu DISCOUNT de 12.000 euro (tva inclus)
0 1132
Cu o suprafață de 1.600 mp, 10 grădini tematice și peste 300 de specii de plante și flori, diminețile în LUXURIA DOMENII Residence vor fi un mix de culori și miresme plăcute. La câteva minute distanță de cele mai importante zone ale orașului, apartamentele din LUXURIA DOMENII Residence vor oferi con..
Afişare 1 - 6 din 7 (2 pagini)