Piață imobliară a ultimilor ani s-a diversificat și a cunoscut o creștere constantă atât la nivelul cererii de locuințe, în special în zona de Nord a Bucureștiului, cât și a dezvoltării de noi clădiri de birouri. 

Există un potențial de creștere atât la nivel de preț, cât și la nivel de investiții, iar pentru cei care caută să investească în domeniul imobiliar, LUXURIA DOMENII Residence este o opțiune excelentă din cel puțin 4 motive:  


1. Locație forte bine cotată 

Cea mai nou dorită zonă a Bucureștiului? Sector 1, Zona de Nord! Adică exact acolo unde regăsim pe hartă și LUXURIA DOMENII Residence. Între Bd. Kiseleff și Bd. Ion Mihalache, locația exactă a ansamblului este între bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu.


2. Acces facil în zona centrală a orașului

Aflat la 5 minute de stația de metrou 1 Mai și la 2 minute de multiple mijloace de transport în comun, proiectul LUXURIA DOMENII Residence se bucură de o amplasare excelentă în zona de Nord. Pentru cei care adoră ieșirile în weekend în afara orașului, din LUXURIA ai acces direct către DN1- Ploiești -Valea Prahovei –, DN1 – Centura – Autostrada Soarelui.


3. Reputația zonei 

Cu o mulțime de clădiri de birouri aflate în dezvoltare (Portland, GTC offices, sediul nou ING Bank, SAB Romania, Skanska Romania) și cu alte câteva aflate deja în funcțiune (Unicredit, OCPI, Ubisoft, Tiriac Holding, World Trade Center, City Gate, CNC), noul pol de business al Bucureștiului este în zona Domenii - Expoziției. 


4. Randament de 7.5 % în FAZA II  

În comparație cu dobânda la depozit oferită de o bancă, câștigul investițiilor în imobiliare depășește cu mult acel 3 sau 4% pe care l-ai obține într-un an.  Spre exemplu, investiția într-un apartament de 2 camere, de 88 mp, din LUXURIA îți vă aduce un  YIELD de 7.5% dacă faci achizitia în această lună (aprilie 2019) și profiți de oferta de prevânzare. Este cu siguranță mai mult decât vei obține pentru un depozit la o bancă, iar amortizarea investiției este cât se poate de sigură.  

Solicită mai multe detalii despre acest apartament și randamentul pe care îl poți avea.  

Atenție! Oferta este pe o perioadă limitată de timp!