viață bună, aceasta este dorința universal valabilă, cu toate implicațiile pe care le are această sintagmă aspirațională: sănătate, echilibru, dezvoltare personală, realizare profesională, armonie familială și un cadru adecvat unui trai la standarde moderne. Toate aceste criterii sunt atinse prin dezvoltarea potențialului uman, iar împlinirea că tot ceea ce este întreprins merită efortul, conduce spre atingerea stării de eudaimonie  εὐδαιμονία [eu̯dai̯moníaː] - concept grecesc, dezvoltat de Aristotel).

Anul 2020 este un an al transformării, care ne determină să reevaluăm ce ne face fericiți și ne mobilizează spre acțiune, spre a face toate acele lucruri amânate, pentru a simți împlinire, satisfacție, realizare, succes. 


Eudaimonia este un concept filosofic superior stării de fericire, pentru că presupune atingerea potențialului maxim și împlinirea pe toate planurile, cu intenția de continuă perfecționare în ceea ce privește: autonomia, dezvoltarea personală, acceptarea de sine, scopul vieții, perfecționismul, pozitivismul. 



Clasa socială și puterea financiară, indicatori ai bunăstării  

Este un an al provocărilor din punct de vedere economic, însă cei care au atins un anumit nivel financiar își continuă planificările și sunt chiar mai motivați să se ocupe de anumite aspecte pe care poate, le-au neglijat fiind mereu axați pe dezvoltarea profesională sau pe prosperitatea afacerii. 

În condițiile în care se lucrează și de acasă, alocarea unui spațiu dedicat, în cadrul căminului, este imperios necesară. Fiecare membru al familiei are nevoie de un spațiu al său, deci o locuință spațioasă, care conferă un nivel de confort, este în interesul celor care vor să acceadă la un nivel superior de locuire.

Este în natura umană intenția de depășire a condiției, de îmbunătățire continuă, iar realizarea obiectivelor proprii contribuie la atingerea stării de eudaimonie. Capabilitatea de a avea viața mult dorită, la standarde înalte, este un indicator de wellbeing, care validează potențialul și generează un sentiment de împlinire. 

Luxul – indicator al succesului

Luxul nu asigură fericirea, dar favorizează un confort psihic și o validare a potențialului fiecărui individ, fiind un indicator al unui nivel de viață ridicat și al succesului. Ansamblul Luxuria este un concept rezidențial care oferă un nou standard de locuire și se adresează celor care vor să atingă starea de eudaimonie, acest lucru însemnând: dezvoltarea profesională, atingerea performanței și obținerea succesului în tot ce fac. 


Din dorința de a fi fericiți, oamenii urmăresc inclusiv împlinirea prin achiziția de bunuri materiale, ce înseamnă validarea statului și atrage recunoașterea celor din jur. Aprecierea le ridică stima de sine și creează armonie cu toate deciziile și acțiunile lor. 

Tocmai din aceste considerente, Luxuria este considerată Adresa Succesului, pentru că aduce împreună oameni care înțeleg conceptul unui asamblu de o calitate superioară, într-o zonă de top a capitalei, cu un nivel occidental de locuire: clădire cu arhitectură premiată internațional, parcări exclusiv subterane, acces securizat, spații verzi și parc de aproape 1 ha, locuri de joacă, săli de fitness și lounge rezidențial. Și pentru că bunăstarea de acasă este o prioritate, am adaptat recomandările generale specifice eudaimoniei la contextul premium de locuire, pentru a atinge împlinirea în privința unui cămin al succesului. 


Definește-ți obiectivele de viață

Este confortul un obiectiv de viață, în sine? Luxuria Residence înseamnă apartamente spațioase cu o priveliște impresionantă. Locația este un aspect extrem de important, iar dacă alegi o locuință în Zona Expoziției vei simți pulsul orașului și vei eficientiza timp în activitățile zilnice.

Focusează-te pe capacitățile tale pentru a-ți atinge obiectivele

Vrei să faci parte dintr-o comunitate exclusivistă din București? Când îți cunoști scopul, cunoști și valoarea lucrului dorit. A accede într-o comunitate necesită și a-ți cunoaște rolul în cadrul acesteia, ceea ce creează sentimentul de apartenență și atrage recunoaștere. Știi că aparții unui loc atunci când te simți Acasă.  

Investește în locuința ta și vei avea extrem de multe beneficii. Duplexurile din Luxuria sunt potrivite familiilor cu un potențial financiar sporit, pentru care un standard ridicat de viață oferit familiei este un succes în sine. Eudaimonia este o cauză a succesului, iar când împarți succesul tău, fericirea și împlinirea te vor motiva să continui în a trăi bine, în acord cu valorile tale. 

Dezvoltă-ți potențialul

Cunoaște comunitatea nou formată în Luxuria și vei descoperi viitori colaboratori. Chiar în timpul de relaxare, poți să creezi niște conexiuni de viitor. Spațiul de networking și proximitatea clădirilor de birouri creează un context favorabil relaționării de business.

Țintește virtutea, excelența

Tot ceea ce faci îți aduce împlinire dacă este în acord cu propriile principii de viață. Știm că meriți să trăiești bine, ca o recompensă a eforturilor depuse; tocmai de aceea te invităm să explorezi un ansamblu cu totul special, un proiect certificat BREEAM EXCELLENT, care te va impresiona de la prima vedere.


Ia inițiativă, depășește-ți condiția  

Indiferent de vremuri, oamenii simt nevoia să prospere, cu atât mai mult cu cât prin acțiunile lor deschid o perspectivă de dezvoltare întregii familii. Acest lucru aduce validare, împlinire, recunoștință și respect din partea celor pentru care construiesc un viitor mai bun.

Lumea este a celor care iau inițiativă, care au puterea de a vedea o oportunitate și de a o transforma în avantaj propriu. Eudaimonia este atinsă de cei care au viziune și trec la îndeplinirea obiectivelor. Acum este momentul să accezi la următorul nivel, pentru un nivel superior de locuire, ce îți va asigura ție și familie tale o adevărată împlinire. Vino să locuiești la Adresa Succesului!