Persoanele care vor să facă parte dintr-o nișă selectă vor avea întotdeauna în vedere calitatea comunității atunci când sunt în căutarea unei locuințe. Ei se vor informa în detaliu cu privire la normele unui ansamblu rezidențial, proprietarii deja existenți și ambientul specific al locației. Toate acestea constituie la acest moment considerente relevante, care pot să influențeze decizia de achiziție.

Aparent, în procesul de alegere a unui apartament care să răspundă tuturor așteptărilor, comunitatea din care vei face parte nu este un criteriu prioritar. Însă experiența de viață susține contrariul.

Oamenii trăiesc în comunitate în virtutea lucrurilor pe care le au în comun, iar comunicarea este modalitatea prin care ei ajung observe aceste puncte comune. Comunicarea e un mod de a exista al comunității, susținea John Dewey, filosof și psiholog American. 

Spații pentru networking

Din dorința ca membrii comunității Luxuria să poată interacționa, s-au creat contexte prielnice comunicării. Astfel, aceștia pot să se cunoască, să facă networking, sau chiar să descopere potențiali colaboratori în business.

Relaționarea de acest tip poate facilita procesul de luare a deciziilor comune cu privire la bunăstarea comunității: hotărâri administrative sau inițiative de petrecere a timpului liber.



Lounge-ul din Luxuria Domenii Residence este un loc adecvat relaxării, activităților de tip remote work și discuțiilor între membrii comunității. Rezidenții actuali sunt persoane cu educație ridicat și venituri peste medii și mari. Având în vedere acest indicator al oamenilor frumoși pe care i-a atras Luxuria, rămâne în puterea rezidenților să dezvolte împreună Arta de a trăi cu stil.

Parcul din interiorul ansamblului este o reală atracție pentru relaxarea de seară. Petrecerea timpului în aer liber într-un cadru cu o estetică specială, conferită de cele 10 grădini tematice și fântânile arteziane, este un criteriu de bunăstare, specific Artei de a trăi în armonie

Centrele de fitness sunt frecventate de persoanele cu iq peste mediu, care conștientizează importanța sănătății pentru o viață cu un grad de calitate ridicat. De aceea, activitățile sportive sunt preferate de către oamenii activi, care își petrec parte din diminețile lor la sala de sport și care încheie ziua cu activitate sportivă, pentru a se detensiona și a se menține într-o stare fizică bună. Luxuria Domenii Residence pune la dispoziția rezidenților 2 centre de fitness, unul pus la dispoziția celor din fazele A1 și A2 și unul pentru cei din faza B.

Locurile de joacă sunt extrem de importante, pentru că aici interacționează membrii juniori ai comunității Luxuria. Se spune că prieteniile legate în copilărie nu se uită niciodată. Copiii sunt influențați de grupul de prieteni și de alți copiii cu care interacționează periodic. Având în vedere nivelul ridicat de educație al părinților – rezidenți în Luxuria- mizăm pe faptul că o comunitate a juniorilor va prelua același set de valori și norme pe care îl împărtășesc adulții. Împreună, vor descoperi Arta de a trăi o copilărie fără griji