Menu
Your Cart

Blog - facilitati

30 Jan Ansamblul rezidențial perfect pentru un stil de viață select
admin 0 2383
Stilul de viață pe care îl ai îți reflectă personalitatea și aspirațiile, conturându-ți viitorul în același timp. Sănătatea psihică și fizică, precum și evoluția personală și profesională depind de modul în care trăiești. Trăim într-o eră în care se pune tot mai mult accentul pe un stil de viață săn..
14 Dec Luxuria Residence livrează a doua fază de dezvoltare
admin 0 1575
Cea de-a doua fază de dezvoltare a ansamblului Luxuria Residence este finalizată și cuprinde 4 clădiri construite la standarde de înaltă calitate, cu un total de 268 de unități premium, un parc interior de 2,500 mp, un lounge și un centru de fitness destinate rezidenților. Proiectul Luxuria Residenc..
20 Nov Luxuria Residence câștigă premiul ‘Best Upscale Project’ oferit de THE TIMES – Investing in Property
admin 0 1082
Luxuria Residence, primul proiect rezidențial din țară cu certificare BREEAM Excellent, a obținut premiul ‘Best Upscale Residential Project’ acordat de prestigioasa publicație de real estate „THE TIMES – Investing in Property ”. Premiul este o recunoaștere a conceptului de locuire unic, cu facilităț..
24 Feb 150 de tipuri de plante în cele 10 grădini din LUXURIA DOMENII Residence
0 1068
Primul gând care îți vine în minte atunci când te uiți pe hartă și vezi unde este amplasat ansamblul LUXURIA DOMENII Residence: Wow, este exact între trei parcuri mari ale Bucureștiului: Herăstrău, Bazilescu și Kiseleff!După, vei fi uimit de planul proiectului, care pare a fi... un parc!  Cu o supra..
20 Feb 10 facilități și avantaje pe care le ai doar în LUXURIA DOMENII Residence
0 1659
Oferta de locuințe în zona de Nord este destul de bogată, dar noi îți recomandăm să alegi un Apartament NOU în Luxuria din cel puțin 10 motive:  1. Locația excelentă a ansamblului rezidențial, între trei dintre parcurile mari ale Bucureștiului: Herăstrău, Bazilescu și Kiseleff și în același timp în ..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)