Oferta de locuințe în zona de Nord este destul de bogată, dar noi îți recomandăm să alegi un Apartament NOU în Luxuria din cel puțin 10 motive:  

1. Locația excelentă a ansamblului rezidențial, între trei dintre parcurile mari ale Bucureștiului: Herăstrău, Bazilescu și Kiseleff și în același timp în imediata apropiere a noii zone de business Domenii – Expoziției.

2. Primul ansamblu rezidențial din București în curs de certificare BREEAM.  Asta înseamnă că a fost proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria de „clădiri verzi”.  

3. Ai exclusiv parcări subterane pentru ca tu să te bucuri de liniște și aer curat, copiii să se poată juca în siguranță afară, iar mașina să fie la loc sigur, ferită de incindente neplăcute sau intemperiile vremii.      



4. Vei avea la dispoziție 10 Grădini Tematice. Cum ar fi să te întorci acasă într-o adevărată oază de relaxare vizuală și olfactivă?

5. Proiectul este Premiat la International Property Awards 2018 cu Architecture Multiple Residence. Premiul este acordat pentru calitatea designului și a construcției. 

6. Avem o zonă specială tip Lounge, gândită ca un spațiu menit să stimuleze creativitatea și comunicarea. Pentru rezidenți poate fi un spațiu ideal pentru networking!  

7. Fiecare bloc dispune de receptie proprie si acces securizat 24/7. 

8. Înaltă protecție antiseismica printr-o construcție ce are la bază calcule solide de rezistență.

9. Apartamente cu terase ample de până la 28 mp, ce pot deveni adevărate ornamente exterioare spectaculoase ale locuințelor.

10. Apartamente cu pereți înalți de aproape 3 m și zone vitrate ample ce permit pătrunderea luminii naturale în interior în cea mai mare parte a zilei. 



11. Știm că am spus că sunt 10 avantaje, dar nu putem să nu amintim de ofertele promoționale din LUXURIA.  În aprilie, în Faza II, ai apartamente 2 Camere cu 99.500 Euro + TVA. 

Solicită ofertă si află mai multe detalii despre promoțiile disponibile.