În 2018, proiectul LUXURIA DOMENII Residence a fost premiat în cadrul competiției imobiliare internaționale International Property Awards cu distincția Architecture Multiple Residence


Proiectul are 22.500 mp suprafață dezvoltată și un total de 9 imobile, construite în trei faze de dezvoltare. Zona de Nord a Bucureștiului va avea un plus de peste 600 de apartamente premium ce dispun de mai bine de 700 de locuri de parcare exclusiv subterane. Prima Fază a proiectului a început deja și va fi livrată la începutul anului 2020.  


Deja la a XXV - a ediție în 2018, Premiile International Property Awards (al cărui sponsor principal este SALICE) sunt deschise profesioniștilor din domeniiile rezidențial și comercial din întreaga lume. Premiile oferite celebrează excelența în toate sectoarele industriei imobiliare. Premiul pentru o proprietate internațională este un renume mondial și este acordat pentru calitatea designului, construcției, arhitecturii proiectului și a planului de marketing prezentat.   


Caracterizat de un stil arhitectural minimal, cu linii drepte, curate, fară ornamente excesive, LUXURIA DOMENII Residence este conceput să răspundă unui stil de viață exclusivist, ce se reflectă până în cele mai mici detalii, inclusiv în finisajele spectaculoase. 

Cu o construcție ce are la bază calcule solide de rezistență, LUXURIA este primul ansamblu din București în curs de certificare BREEAM (proiectat a se încadra în clasa energetica A și în categoria de „clădiri verzi”).  Un motiv în plus pentru a alege un apartament premium într-un proiect premiat internațional.  

Solicită ofertă și hai să vezi oferta de apartamente premium în Luxuria.