Menu
Your Cart

Blog

12 Aug Primul ansamblu rezidențial finalizat din Expoziției
admin 0 497
Ultima fază a ansamblului Luxuria Residence este finalizată. Cu 630 de apartamente, Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă.Ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplex-uri, dispuse în două..
27 May Apartamentele din Luxuria Residence, o alegere bună pentru studenți
admin 0 1885
Anual, între 135.000 și 155.000 de elevi dau examenul de bacalaureat și își fac planurile pentru un nou început în unul dintre marile centre universitare ale țării. Printre acestea se regăsește și Bucureștiul, care atrage în fiecare an aproximativ o treime dintre noii studenți. Atrăgător atât prin p..
20 Apr Apartament amenajat modern, cu influențe contemporane
0 1865
Amenajarea interioară a locuinței este poate cea mai mare provocare pe care o ai după momentul achiziției, fiind un proces care îți pune la încercare atât simțul practic, cât și creativitatea. Găsirea unui echilibru perfect între estetică și funcționalitate poate fi dificilă, în special pentru famil..
01 Apr De ce să investești într-un apartament de business în București
admin 0 1373
Principalul centru de business din România, București atrage zilnic oameni de afaceri din diferite zone ale țării și de pe glob, care trebuie să călătorească în București de câteva ori pe lună sau chiar pe săptămână. Pentru mulți bărbați și femei de business, călătoriile în scop de afaceri reprezint..
20 Feb Cât de important este spațiul locuinței tale
admin 0 1161
Atunci când îți achiziționezi o locuință nouă, principalul criteriu pe care trebuie să-l iei în calcul este spațiul, care trebuie să fie adaptat nevoilor tale. Cum noua locuință îți va fi cămin cel puțin pentru câțiva ani, dacă nu pentru toată viața, ideal este să iei în calcul și nevoia de spațiu p..
30 Jan Ansamblul rezidențial perfect pentru un stil de viață select
admin 0 1791
Stilul de viață pe care îl ai îți reflectă personalitatea și aspirațiile, conturându-ți viitorul în același timp. Sănătatea psihică și fizică, precum și evoluția personală și profesională depind de modul în care trăiești. Trăim într-o eră în care se pune tot mai mult accentul pe un stil de viață săn..
Afişare 1 - 6 din 69 (12 pagini)