Menu
Your Cart

Blog

16 Sep Ce sunt “grădinile vindecătoare” și cum acționează acestea asupra sănătății noastre?
admin 0 3
Indiferent de vârstă, cultură sau stilul de viață, cu toții avem o nevoie înnăscută de a petrece timp afară, în aer liber, înconjurați de natură. Unii cercetători spun că această nevoie provine din însăși traiectoria evolutivă a speciei umane, fiind normal să fim atrași de acele spații care au favor..
27 May Cum să obții un randament atrăgător investind în imobiliare
admin 0 11
”În ce să investești acum 1 milion de lei sau de dolari sau de euro?”  Nu multă lume are 1 milion de ceva. Dar e bine de știut în ce investesc cei care-i au. E bine de știut unde merg banii inteligenți. În ultimii doi ani societatea românească a traversat o perioadă marcată de incertitudini care, în..
12 Aug Primul ansamblu rezidențial finalizat din Expoziției
admin 0 627
Ultima fază a ansamblului Luxuria Residence este finalizată. Cu 630 de apartamente, Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă.Ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplex-uri, dispuse în două..
27 May Apartamentele din Luxuria Residence, o alegere bună pentru studenți
admin 0 2049
Anual, între 135.000 și 155.000 de elevi dau examenul de bacalaureat și își fac planurile pentru un nou început în unul dintre marile centre universitare ale țării. Printre acestea se regăsește și Bucureștiul, care atrage în fiecare an aproximativ o treime dintre noii studenți. Atrăgător atât prin p..
20 Apr Apartament amenajat modern, cu influențe contemporane
0 1965
Amenajarea interioară a locuinței este poate cea mai mare provocare pe care o ai după momentul achiziției, fiind un proces care îți pune la încercare atât simțul practic, cât și creativitatea. Găsirea unui echilibru perfect între estetică și funcționalitate poate fi dificilă, în special pentru famil..
01 Apr De ce să investești într-un apartament de business în București
admin 0 1525
Principalul centru de business din România, București atrage zilnic oameni de afaceri din diferite zone ale țării și de pe glob, care trebuie să călătorească în București de câteva ori pe lună sau chiar pe săptămână. Pentru mulți bărbați și femei de business, călătoriile în scop de afaceri reprezint..
Afişare 1 - 6 din 71 (12 pagini)