Menu
Your Cart

Blog

29 Aug Unde amplasăm aerul condiționat în apartament?
0 20
Este aerul condiționat bun? Este sănătos? Este indicată folosirea lui pentru familiile cu copii? Și care ar fi cel mai potrivit loc din apartament, pentru amplasare, pentru cei care îl consideră un bun indispensabil?  Acestea sunt doar câteva întrebări ale celor care decid să achiziționeze o locuinț..
25 Aug Avantajele lucrului de acasă și de ce să ai un spațiu Home Office dedicat
0 67
Dacă acum 20 de ani conceptul de a lucra de acasă părea prea îndrăzneț și greu de administrat, în secolul XXI, odată cu creșterea business-urilor în online, a devenit o practică obișnuită a companiilor să ofere angajaților, drept beneficiu, zile în care pot lucra remote, de acasă. De cele mai multe ..
19 Aug Primii pași în amenajarea unui apartament, conform celor 3 planuri ale unei locuințe
0 74
Te-ai decis să îți cumperi un apartament în Luxuria? Felicitări! Vei fi unul dintre fericiții proprietari ai unei locuințe premium în noul centru de business al capitalei, zona Piața Domenii - Expoziției. La doar 15 minute de Piața Victoriei, clădirile de locuințe cu10 etaje încep să-și facă simțită..
14 Aug 7 idei pentru un Apartament amenajat în stil excentric
0 49
Stilul ușor excentric prin însăși natura lui nu poate fi redus la un standard. În ciuda acestui fapt,sunt câteva elemente comune pe care le regăsim în amenajările interioare ce urmează acest stil. Poate că totul începe de la a vedea frumusețea în lucruri neobișnuite. De la a căuta elemente de design..
07 Aug Viața la înălțime – avantajele unui apartament cu o priveliște WOW!
0 77
Park Avenue nr. 432, etajul 80. În East Midtown, apartamentele la ultimele etaje sunt la mare căutare. Să vă spunem cât costă un astfel de apartament cu 6 dormitoare, 7 băi și peste 8.000 mp? Mult prea mult. Dincolo de prețul fabulos, ce apreciem la un astfel de apartament este și faptul că este sit..
29 Jul Avantajele încălzirii prin pardoseală
0 79
Ce poate fi mai plăcut, într-o dimineață răcoroasă de iarnă, decât să te trezești dimineața, somnoros să te dai jos din pat și să pui picioarele pe o podea caldă? Și iată cum, într-un mod atât de simplu, ziua poate începe mai bine! Ingenioasă, eficientă și cu o acoperire mult mai mare, încălzirea pr..
Afişare 1 - 6 din 32 (6 pagini)