Menu
Your Cart

Blog

01 Apr De ce să investești într-un apartament de business în București
admin 0 419
Principalul centru de business din România, București atrage zilnic oameni de afaceri din diferite zone ale țării și de pe glob, care trebuie să călătorească în București de câteva ori pe lună sau chiar pe săptămână. Pentru mulți bărbați și femei de business, călătoriile în scop de afaceri reprezint..
20 Feb Cât de important este spațiul locuinței tale
admin 0 353
Atunci când îți achiziționezi o locuință nouă, principalul criteriu pe care trebuie să-l iei în calcul este spațiul, care trebuie să fie adaptat nevoilor tale. Cum noua locuință îți va fi cămin cel puțin pentru câțiva ani, dacă nu pentru toată viața, ideal este să iei în calcul și nevoia de spațiu p..
30 Jan Ansamblul rezidențial perfect pentru un stil de viață select
admin 0 549
Stilul de viață pe care îl ai îți reflectă personalitatea și aspirațiile, conturându-ți viitorul în același timp. Sănătatea psihică și fizică, precum și evoluția personală și profesională depind de modul în care trăiești. Trăim într-o eră în care se pune tot mai mult accentul pe un stil de viață săn..
21 Jan REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE  „Mai mult spațiu pentru familia ta”
admin 0 541
BERGAMOT DEVELOPMENTS S.R.L, societate cu răspundere limitată înființată conform legilor din România, cu sediul social/ adresa de corespondenţă în Bucuresti, Șos. București-Ploiești, 172-176, Willbrook Platinium & Convention Center, Clădirea A, etaj 1, birou nr. 1, Sector 1, inmatriculata la Registr..
11 Jan Apartament de lux, cu design modern, ideal pentru familie
admin 0 728
Odată cu mărirea familiei, vine și nevoia de mai mult spațiu. Iar o familie modernă, indiferent de numărul de membri, are nevoie de un plus de confort. Studiile arată că spațiul în care locuiești îți influențează foarte mult starea de spirit, iar aici sunt incluși mai mulți factori: dimensiunea și f..
14 Dec Luxuria Residence livrează a doua fază de dezvoltare
admin 0 541
Cea de-a doua fază de dezvoltare a ansamblului Luxuria Residence este finalizată și cuprinde 4 clădiri construite la standarde de înaltă calitate, cu un total de 268 de unități premium, un parc interior de 2,500 mp, un lounge și un centru de fitness destinate rezidenților. Proiectul Luxuria Residenc..
Afişare 1 - 6 din 66 (11 pagini)