Menu
Your Cart

Blog

21 Mar Ce avantaje ai dacă locuiești într-o clădire certificată BREEAM Excellent
admin 0 719
Dacă ar fi să reducem toate avantajele locuirii într-o clădire certificată BREEAM Excellent în 6 cuvinte, acestea ar fi: o mai bună calitate a vieții. Dar, asta poate îți sună destul de vag, așa că hai să le luăm pe rând. 1. Mediu mai sănătos. Sănătatea este principala prioritate a oamenilor afectaț..
16 Sep Ce sunt “grădinile vindecătoare” și cum acționează acestea asupra sănătății noastre?
admin 0 275
Indiferent de vârstă, cultură sau stilul de viață, cu toții avem o nevoie înnăscută de a petrece timp afară, în aer liber, înconjurați de natură. Unii cercetători spun că această nevoie provine din însăși traiectoria evolutivă a speciei umane, fiind normal să fim atrași de acele spații care au favor..
27 May Cum să obții un randament atrăgător investind în imobiliare
admin 0 345
”În ce să investești acum 1 milion de lei sau de dolari sau de euro?”  Nu multă lume are 1 milion de ceva. Dar e bine de știut în ce investesc cei care-i au. E bine de știut unde merg banii inteligenți. În ultimii doi ani societatea românească a traversat o perioadă marcată de incertitudini care, în..
12 Aug Primul ansamblu rezidențial finalizat din Expoziției
admin 0 880
Ultima fază a ansamblului Luxuria Residence este finalizată. Cu 630 de apartamente, Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă.Ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplex-uri, dispuse în două..
27 May Apartamentele din Luxuria Residence, o alegere bună pentru studenți
admin 0 2272
Anual, între 135.000 și 155.000 de elevi dau examenul de bacalaureat și își fac planurile pentru un nou început în unul dintre marile centre universitare ale țării. Printre acestea se regăsește și Bucureștiul, care atrage în fiecare an aproximativ o treime dintre noii studenți. Atrăgător atât prin p..
20 Apr Apartament amenajat modern, cu influențe contemporane
0 2289
Amenajarea interioară a locuinței este poate cea mai mare provocare pe care o ai după momentul achiziției, fiind un proces care îți pune la încercare atât simțul practic, cât și creativitatea. Găsirea unui echilibru perfect între estetică și funcționalitate poate fi dificilă, în special pentru famil..
Afişare 1 - 6 din 72 (12 pagini)