Menu
Your Cart

Blog

17 Apr Apartamentele cu 4 camere, tot mai rare în București
0 1365
În timp ce unii oameni asociază dimensiunea spațiului locuinței cu gradul de confort, pentru familiile cu copii un spațiu mai mare este o necesitate, cu atât mai mult cu cât țara noastră are cea mai mare rată de supraaglomerare din UE. Studiile demonstrează că există un raport direct între spațiul l..
03 Apr Cât de mulțumiți sunt locuitorii din Luxuria Residence
0 633
Atunci când dorești să cumperi o locuință, părerile locuitorilor sunt cele mai elocvente. Răspunsurile la întrebările ”cât de mulțumiți sunt de locuință/ansamblu?” sau ”ar recomanda cuiva să locuiască aici?” conturează o imagine destul de clară a respectivei clădiri sau al ansamblului. Dacă urmăreșt..
27 Mar Duplex-urile din Luxuria Residence – garanția unei alegeri bune
admin 0 685
Imaginează-ți că începi ziua savurându-ți cafeaua pe terasă, în timp ce admiri orașul de la înălțime și te încarci cu energie. Îți închei ziua în aceeași notă, cu un apus superb și cu un sentiment de mulțumire și libertate, deasupra Bucureștiului. Orizonturile sunt mai largi atunci când locuiești în..
23 Feb 6 motive pentru care să alegi un apartament cu grădină în Luxuria Residence
admin 0 1364
Apartamentele cu grădină au devenit tot mai populare odată cu pandemia, când oamenii au început să acorde o mai mare importanță spațiului exterior propriu, iar dezvoltatorii au început să exploreze această tendință. Deși a lăsat urme adânci, pandemia a scos în lumină necesitatea de a ne conecta cu n..
21 Mar Ce avantaje ai dacă locuiești într-o clădire certificată BREEAM Excellent
admin 0 995
Dacă ar fi să reducem toate avantajele locuirii într-o clădire certificată BREEAM Excellent în 6 cuvinte, acestea ar fi: o mai bună calitate a vieții. Dar, asta poate îți sună destul de vag, așa că hai să le luăm pe rând. 1. Mediu mai sănătos. Sănătatea este principala prioritate a oamenilor afectaț..
16 Sep Ce sunt “grădinile vindecătoare” și cum acționează acestea asupra sănătății noastre?
admin 0 392
Indiferent de vârstă, cultură sau stilul de viață, cu toții avem o nevoie înnăscută de a petrece timp afară, în aer liber, înconjurați de natură. Unii cercetători spun că această nevoie provine din însăși traiectoria evolutivă a speciei umane, fiind normal să fim atrași de acele spații care au favor..
Afişare 1 - 6 din 76 (13 pagini)