Menu
Your Cart

Blog

08 Oct Luxuria Residence - Adresa Succesului
0 225
În anul 2020, succesul capătă noi valențe, iar în contextul unei noi realități, cu care trebuie să ne obișnuim, este bine să alegem înțelept modul în care vrem să trăim și să ne bucurăm de tot ce este frumos. Și pentru că în ultima vreme, multe din lucrurile care ne generau fericire sunt limitate, n..
01 Oct Soluțiile Impact Developer & Contractor privind accelerarea fenomenului „work from home”
0 106
Amenajarea unui birou acasă devine un aspect de luat în calcul de profesioniști în condițiile în care sistemul hibrid care combină munca la distanță cu cea de la birou prinde contur în rândul companiilor din România.Lucratul de acasă câteva zile pe lună era deja o politică tot mai acceptată în maril..
22 Sep Votează cea mai bună ofertă pentru apartamente noi din București
0 5093
Septembrie este luna unui nou început, în care bateriile sunt încărcate și toate activitățile prind avânt. Back to office atrage după sine și o reîmprospătare a planurilor stabilite pentru 2020, printre care și achiziția unui apartament pentru locuit sau în scop investițional. În ciuda situației cau..
09 Sep Cum să faci profitabil apartamentul de investiție
0 250
Investiția într-un apartament premium poate fi generatoare de profit, iar pe piață există numeroase servicii de închiriere și platforme care te ajută să găsești clienți și să gestionezi eficient operațiunile necesare în acestă activitate. Un indicator cheie pentru investiția într-o locuință o reprez..
31 Aug Arta de a trăi cu stil  în București * Prezentare Apartament de lux cu 3 camere
0 409
Luxul este un concept aspirațional, iar în ceea ce privește locuințele de lux, acestea trebuie să înglobeze mai multe elemente, printre care: construcție sustenabilă, localizare cu o bună conectivitate, finisaje de calitate, spațiozitate, bună luminizitate, terasă cu vedere atractivă, la care se ada..
30 Aug Apartamente de lux în București
0 440
În materie de calitate a vieții, locuința este un aspect primordial, mai ales în România, unde simțul proprietății este dezvoltat. Achiziția unei locuințe reprezintă un pas important, o validare a nivelului de viață, iar pentru cei tineri este un rit de trecere la viața de adult responsabil, capabil..
Afişare 1 - 6 din 57 (10 pagini)