Imaginează-ți că începi ziua savurându-ți cafeaua pe terasă, în timp ce admiri orașul de la înălțime și te încarci cu energie. Îți închei ziua în aceeași notă, cu un apus superb și cu un sentiment de mulțumire și libertate, deasupra Bucureștiului.

Orizonturile sunt mai largi atunci când locuiești într-un duplex în Luxuria Residence, iar momentele mai intense. Duplex-ul nu este doar o locuință, ci o expresie a statutului tău social, o parte din tine. Iar acest tip de apartament din Luxuria Residence îți împlinește, pe rând, toate nevoile.

1. Intimitate și confort

Duplex-urile din Luxuria se întind pe două nivele, la etajele 11 și 12, conectate printr-o scară interioară. Zona de zi și zona de noapte sunt foarte bine delimitate, similar unei case, cu livingul și bucătăria la primul nivel, în timp ce dormitoarele sunt la nivelul superior.

Intimitatea se extinde și la nivelul întregului ansamblu, beneficiind de pază non-stop, supraveghere video și acces controlat. Astfel, în Luxuria se menține o oază de liniște și armonie.

Pardoselile din lemn și marmură, obectele sanitare Villeroy & Boch, încălzirea prin pardoseală, cu termostat în fiecare cameră și spațiile vitrate mari, cu tâmplărie din aluminiu creează un spațiu premium, în care-ți face plăcere să locuiești.

2. Spațiu

Duplex-ul este definiția spațiului, putând fi supranumit ”casă la bloc”. Îți poți desfășura în voie toate activitățile, de la relaxare cu familia la lucru de acasă sau întâlniri cu prietenii, având un living de peste 30 mp, bucătărie cu loc de luat masa, spații de depozitare și terase de peste 17 mp. Mai mult, camerele sunt somptuoase, aerisite, având o înălțime de 3 metri, ideale pentru un design interior de efect.


3. Economie de timp

Timpul este cea mai prețioasă resursă, în special când deții o poziție sau o afacere de succes. În Luxuria Residence, poziționarea ansamblului și mixul de facilități pe care le ai la dispoziție sunt menite să-ți ofere exact această resursă vitală. Te afli la doar 15 minute de aeroport și de polii de business din nordul sau centrul orașului, astfel că nu vei pierde timp în trafic pentru călătoriile sau întâlnirile de afaceri.

La îndemână se regăsesc și facilitățile recreative și instituțiile de învățământ. În imediata apropiere a condominiului, la distanță de mers pe jos, se află creșe, grădinițe, școli, licee, facultăți, restaurante renumite și parcuri.

Poziționarea foarte bună este completată de o serie de facilități în ansamblu, care îți oferă economie de timp și o viață armonioasă. În Luxuria Residence te vei menține în formă, datorită centrului de fitness cu instructor și aparatură de ultimă generație, marca TechnoGym, aflat la doar doi pași de tine. Pauzele de lucru se pot transforma într-o doză de sănătate și aer curat, datorită celor două parcuri private, mereu verzi și bine întreținute. Întâlnirile de business pot avea loc la câțiva pași de locuință, în lounge-ul din Luxuria. Iar ori de câte ori ai nevoie, poți apela cu încredere la recepția ansamblului, disponibilă 24/7, unde personalul este întotdeauna deschis să te ajute.


4. Garanția unei alegeri bune

Știi deja că duplex-urile sunt proprietăți exclusiviste și ai aflat că duplex-urile din Luxuria Residence îți acoperă nevoile. La acestea se adaugă și aprecierea valorii proprietății în timp, atât datorită poziționării în noul pol de business al orașului, cât și datorită construcției sustenabile, de calitate, garantată prin certificarea BREEAM Excellent. Și cu toate acestea, cum poți fi absolut sigur că decizia de a achiziționa un duplex în Luxuria este cea mai bună?

Luxuria Residence îți prezintă o oportunitate rară: plan de plată flexbil la achiziția unui duplex. Planul presupune achitarea duplex-ului în 4 rate:

  • 30% avans la rezervare
  • 30% până la 15 decembrie 2024
  • 20% până la 30 iunie 2025
  • 20% până la 15 decembrie 2025

Ansamblul este complet finalizat, așa că indiferent de scopul în care achiziționezi duplex-ul (locuire sau investiție), îl vei putea folosi imediat după achitarea avansului, când vei semna contractul de vânzare-cumpărare, urmând să devii proprietar după achitarea tuturor tranșelor.

Duplex-urile disponibile au 3 și 4 camere și prețuri atrăgătoare: între 367.300 euro + TVA și 554.640 euro + TVA, cu 2 locuri de parcare subterane incluse. Oferta este valabilă până pe 15 mai 2024.

Consultanții Luxuria Residence îți stau la dispoziție pentru o vizionare și mai multe detalii. Extinde-ți orizonturile și alege să-ți redefinești stilul de viață cu o locuință care te reprezintă!