Menu
Your Cart

Blog - apartamente premium

30 Aug Apartamente de lux în București
0 1501
În materie de calitate a vieții, locuința este un aspect primordial, mai ales în România, unde simțul proprietății este dezvoltat. Achiziția unei locuințe reprezintă un pas important, o validare a nivelului de viață, iar pentru cei tineri este un rit de trecere la viața de adult responsabil, capabil..
17 Jun Cum arată un apartament de 3 camere, cu amprentă artistică
0 1828
Live I Life I  Living-Room - 3 Concepte pe care le conștientizezi mai mult în ultima perioadă și care creează noi așteptări cu privire la ceea ce înseamnă arta de a trăi și confortul în cadrul locuinței tale.Acum îți restabilești prioritățile și acorzi mai multă importanță facilităților în cadrul un..
26 May Primele 232 Apartamente finalizate în Zona Expoziției: ansamblul Luxuria
0 14501
Impact Developer & Contractor finalizează prima fază a proiectului Luxuria Domenii Residence și începe predarea apartamentelor. Clasat în categoria premium, ansamblul rezidențial Luxuria este poziționat în noul pol de business al capitalei, unde vor activa peste 20.000 de corporatiști, aspect ce men..
02 Jan Descoperă avantajul de a avea un consultant de vânzări dedicat
0 2202
Online sunt o mulțime de informații despre apartamente, prețuri, predicții, rapoarte și analize din domeniul imobiliar, încât poți să ai senzația că nu ai nevoie de ajutor. Sigur, cu puțin mai mult timp investit și cu ceva efort, vei înțelege piață imobiliară și într-un final, după câteva luni bune,..
30 Sep Te invităm să vizitezi Biroul de Vânzări LUXURIA DOMENII Residence!
0 2650
Asemeni unui boutique chic cu parfumuri luxury, create după cele mai extravagante gusturi și preferințe, în Biroul de vânzări LUXURIA DOMENII Residence proaspăt inaugurat în City Gate, South Tower, Casa Presei Libere, Nr. 3-5, Sector 1, București, te așteptăm cu cele mai tentante apartamente premium..
25 Sep Avantajele încălzirii prin pardoseală
0 1536
Ce poate fi mai plăcut, într-o dimineață răcoroasă de iarnă, decât să te trezești dimineața, somnoros să te dai jos din pat și să pui picioarele pe o podea caldă? Și iată cum, într-un mod atât de simplu, ziua poate începe mai bine! Ingenioasă, eficientă și cu o acoperire mult mai mare, încălzirea pr..
Afişare 1 - 6 din 15 (3 pagini)