În materie de calitate a vieții, locuința este un aspect primordial, mai ales în România, unde simțul proprietății este dezvoltat. Achiziția unei locuințe reprezintă un pas important, o validare a nivelului de viață, iar pentru cei tineri este un rit de trecere la viața de adult responsabil, capabil, care preferă siguranța, atât pentru sine, cât și pentru familia sa.  

La nivel național, 95% dintre români sunt proprietari și din ce în ce mai multe persoane manifestă interes pentru a achiziționa o a doua proprietate, de regulă pentru închiriere sau ca investiție, pentru a fi lăsată urmașilor.

Sunt și persoane care avansează pe clasa socială și doresc să își îmbunătățească nivelul de trai, prin a se muta într-o locuință de lux. Un alt caz este al celor cu situație financiară foarte bună, care nu ezită să facă o mutare, motivele fiind o locație dorită și apropierea față de cei dragi ori de compania în care activează sau pe care o conduc. Și pentru că există diverse definiții ale luxului, am punctat mai jos majoritatea criteriilor care clasifică apartamentele LUXURIA pe nișa locuințelor de lux.

Locație ║ Locație ║ Locație

Există o părere majoritar acceptată, cu privire la faptul că o locație foarte bună este un punct forte și poate fi un diferențiator relevant în procesul de achiziție a unei locuințe. La intersecția zonei Expoziției - un nou centru de business, cu Domenii – un simbol istoric, pe Strada Aviator Popișteanu 54 B s-a ivit semeț un ansamblu rezidențial care beneficiază de un amplasament favorabil deplasărilor către centrul orașului, mall-uri și aeroport. Doar 5 minute de mers cu mașina față de Parcul Herăstrău și 10 minute față de Parcul Kiseleff le va lua rezidenților Luxuria pentru a face alergarea de dimineață sau plimbarea de seară cu familia.

În proximitatea ansamblului se află: restaurante, pub-uri, spitale și instituții educaționale, atât de stat, cât și private. Timpul este noul lux, deci cât mai puține minute în trafic, cu atât mai mult timp pentru sine și activitățile zilnice.

 

Certificare internațională BREEAM Excellent

Luxuria Domenii Residence este construit în acord cu normele clădirilor verzi, încadrat în Categoria A de eficiență energetică și singurul proiect rezidențial cu certificare BREEAM Excellent.

Nivelul BREEAM Excellent îmbunătățește bunăstarea locuitorilor clădirilor certificate, contribuind în același timp la protecția resurselor naturale. Eficiența clădirilor înseamnă sustenabilitate, soluții ecologice, calitatea construcțiilor, eficiența consumului și, implicit, reducerea costurilor. Datorită certificării BREEAM Excellent, proprietarii apartamentelor au multiple avantaje:

  • ·         costuri de întreținere reduse cu până la 13%;
  • ·         consum redus de energie, cu 25 – 50% mai mic;
  • ·         cu până la 39% mai puține emisii de CO2;
  • ·         cu până la 39% mai puțină apă consumată;
  • ·         cu până la 70% mai puține deșeuri.

 

Calitatea Arhitecturii – criteriu necesar pentru o locuință de lux

Normele de construcție de după 2014 impun proiectarea clădirilor cu o rezistență între 8 și 8.5 grade. Chiar dacă asta înseamnă că și costurile structurii de rezistență ajung până la 35% din totalul investiției de construcție, siguranța rezidenților este pe primul loc. Construcția ansamblului are la bază calcule solide de rezistență, ce asigură o înaltă protecție antiseismică.

Amplasarea blocurilor respectă studiile de însorire, iar parcările exclusiv subterane reprezintă un plus de siguranță în privința autoturismelor. Nefiind trafic în interiorul ansamblului,  plimbările sunt mai plăcute și mai sigure pentru copii. 

Construit sustenabil și respectând cerințele viitorului, Proiectul de Arhitectură a fost premiat de către International Property Award cu titlul Architecture Multiple Residence, ca o validare că Luxuria este un proiect de lux, construit la cele mai înalte standarde.

 

Finisaje de calitate

Apartamentele Luxuria te impresionează prin înălțime. Pereții de până la 3 m conferă spațiozitate și adaugă un plus în amenajare. Finisajele impuse de arhitecții proiectului Luxuria Residence sunt de calitate premium, din materiale prietenoase cu mediul înconjurător și cu consum redus.

Un indicator al eleganței este marmura folosită în apartamentele de lux din Luxuria: placaj din marmură la pereții camerelor de baie (Standard sau Premium) și glafuri interioare din marmură în bai. 

În apartamentele premium vom regăsi placaj și la pereții bucătăriilor - zona front de lucru fiind din marmură Volekas și Royal Cream. 

Apartamente spațioase

Luxul înseamnă spaţiu, o locuință care asigură confort și favorizează diferitele activităţi ale familiei. Apartamentele Luxuria respectă normele moderne în ceea ce privește suprafața optimă pentru locuire, în conformitate cu standardele europene. Astfel, un studio de lux are 43 mp – suprafață construită și 61 mp – suprafață totală, iar apartamentele de lux tip duplex, cu 5 camere au 287 mp – suprafață construită și 327 mp – suprafață totală.


Numărul unităților sanitare depinde de numărul de camere, de aceea apartamentele de 3 camere au 2 și 3 băi, iar duplexurile 3.  


Luminozitate bună

Zonele vitrate sunt mai mari, ajungând până la 3 m înălțime, ceea ce înseamnă mai multă lumină în interior, mai multa căldură și posibilitatea să amenajezi un mic spațiu verde cu flori și plante. 

Depozitare

Oricât de spațios ar fi un apartament, lucrurile sezoniere sau accesoriile pentru sport încărcă vizual sau ocupă ineficient spațiul din locuință. Terasa este un loc pentru relaxare, așa cum baia este zona ta de spa, în nici un caz zonă de păstrat diverse obiecte mari. Pentru mai multă armonie deco și zen, Luxuria oferă posibilitatea de a achiziționa o boxă. Sania și schiurile de de iarnă, bicicletele familiei, sky-jet-ul și alte piese pot fi depozitate în siguranță.  

Terasă

Trendul modern este dat de terasele deschise, cu cât mai multe plante, care să asigure un spațiu de relaxare în propria locuință, necesitate validată de perioada pandemiei. Luxuria oferă terase de până la 40 mp, pentru că nicărieri nu e mai bine ca acasă. Mesele în familie pot fi luate și în aer liber, pe terasa apartamentului.

Siguranță

Pază la intrarea în ansamblu, sistem de supraveghere video și recepții în fiecare bloc, totul pentru siguranța rezidenților. Luxul înseamnă siguranță din toate punctele de vedere, iar în Luxuria, toate aceste aspecte sunt tratate cu maximum de seriozitate și angajament.

Parc și grădini

1 ha de spații verzi, din care 2500 mp sunt alocați unui parc interior, care cuprinde 10 grădini tematice, pentru o armonie vizuală de excepție. Mai mult timp liber petrecut în zone verzi contribuie la starea de bine.

Lounge pentru rezidenți

Rezidenții care lucrează și remote, dar nu se pot concentra pe îndeplinirea obiectivelor în casă, pot opta pentru spațiul comun alocat pentru interacțiune, relaxare, lectură și remote work. Apartamentele mari pot avea o cameră alocată amenajării un birou, însă în Luxuria, există și un tip de apartament cu 2 camere, care are office separat, tocmai din dorința de a veni în întâmpinarea antreprenorilor și a părinților care vor să fie mai aproape de familie. În definitiv, în secolul vitezei, a petrece mai mult timp cu cei dragi este un lux.

Centru de fitness

Stil de viață armonios înseamnă în primul rând sănătate și sport. De aceea, printre facilitățile ansamblului Luxuria se numără și centrul de fitness, în care rezidenții pot să se antreneze aproape de casă.


Vedere panoramică

Un adevărat plus pentru cei care aleg etajele superioare este că se pot relaxa privind linia orizontului și se pot încărca dimineața cu energia orașului. Privirea atentă a unor puncte aflate în depărtare ajută ochii să se relaxeze. Iar spiritele romantice cu siguranță vor aprecia că pot vedea toată bolta cerească și stelele.  


Wellbeing – Toate aspectele menționat setează un standard al luxului, oferind un cadru de locuire select, care atrage o comunitate exclusivistă.

Luxul contemporan în materie de locuire își schimbă caracteristicile, impunând un nou standard pe piața de real estate. Luxuria Residence bifează cu brio elementele care definesc luxul, prin confort, calitate, eleganță, facilități. Vă puteți convinge dacă veniți la vizionare. Consultanții noștri vor fi onorați să vă prezinte Adresa Succesului, pe Strada Aviator Popișeanu 54 B!

Completați formularul și veți fi contactat în maximum o oră!