Menu
Your Cart

Blog - Luxuria Residence

17 Apr Apartamentele cu 4 camere, tot mai rare în București
0 1575
În timp ce unii oameni asociază dimensiunea spațiului locuinței cu gradul de confort, pentru familiile cu copii un spațiu mai mare este o necesitate, cu atât mai mult cu cât țara noastră are cea mai mare rată de supraaglomerare din UE. Studiile demonstrează că există un raport direct între spațiul l..
03 Apr Cât de mulțumiți sunt locuitorii din Luxuria Residence
0 769
Atunci când dorești să cumperi o locuință, părerile locuitorilor sunt cele mai elocvente. Răspunsurile la întrebările ”cât de mulțumiți sunt de locuință/ansamblu?” sau ”ar recomanda cuiva să locuiască aici?” conturează o imagine destul de clară a respectivei clădiri sau al ansamblului. Dacă urmăreșt..
23 Feb 6 motive pentru care să alegi un apartament cu grădină în Luxuria Residence
admin 0 1412
Apartamentele cu grădină au devenit tot mai populare odată cu pandemia, când oamenii au început să acorde o mai mare importanță spațiului exterior propriu, iar dezvoltatorii au început să exploreze această tendință. Deși a lăsat urme adânci, pandemia a scos în lumină necesitatea de a ne conecta cu n..
30 Jan Ansamblul rezidențial perfect pentru un stil de viață select
admin 0 2449
Stilul de viață pe care îl ai îți reflectă personalitatea și aspirațiile, conturându-ți viitorul în același timp. Sănătatea psihică și fizică, precum și evoluția personală și profesională depind de modul în care trăiești. Trăim într-o eră în care se pune tot mai mult accentul pe un stil de viață săn..
08 Oct Luxuria Residence - Adresa Succesului
0 1568
În anul 2020, succesul capătă noi valențe, iar în contextul unei noi realități, cu care trebuie să ne obișnuim, este bine să alegem înțelept modul în care vrem să trăim și să ne bucurăm de tot ce este frumos. Și pentru că în ultima vreme, multe din lucrurile care ne generau fericire sunt limitate, n..
01 Oct Soluțiile Impact Developer & Contractor privind accelerarea fenomenului „work from home”
0 1155
Amenajarea unui birou acasă devine un aspect de luat în calcul de profesioniști în condițiile în care sistemul hibrid care combină munca la distanță cu cea de la birou prinde contur în rândul companiilor din România.Lucratul de acasă câteva zile pe lună era deja o politică tot mai acceptată în maril..
Afişare 1 - 6 din 12 (2 pagini)