Apartamentele cu grădină au devenit tot mai populare odată cu pandemia, când oamenii au început să acorde o mai mare importanță spațiului exterior propriu, iar dezvoltatorii au început să exploreze această tendință. Deși a lăsat urme adânci, pandemia a scos în lumină necesitatea de a ne conecta cu natura, pe care de cele mai multe ori, din cauza ritmului rapid al vieții, o neglijăm.

Cunoscând beneficiile grădinii asupra sănătății și dezvoltând Luxuria Residence cu o atenție deosebită pentru well-being, am dotat cu grădină toate apartamentele de la parter, de la studio-uri la apartamente cu 4 camere. Versatile, acestea se potrivesc oricărui stil de viață. De ce să optezi pentru un apartament cu grădină în Luxuria Residence? Îți oferim 6 motive.

1. Ai natura chiar la ușa ta – o sursă de sănătate

Imaginează-ți că ori de câte ori îți dorești, te relaxezi în grădină, bucurându-te de aer curat. Fiind proprietatea ta, o poți amenaja după bunul plac, indiferent că este vorba despre  plantarea plantelor preferate sau adăugarea unor piese de mobilier confortabile.

Timpul petrecut în grădină te va ajuta să te menții sănătos fizic și psihic și să ai o stare generală bună (well-being). Studiile arată că atunci când privim arborii înfrunziți, iarba, florile, cerul sau atunci când ascultăm freamătul frunzelor, ciripitul păsărilor sau susurul unei ape, tensiunea arterială și nivelul hormonilor de stres din sânge scade, iar senzația de anxietate sau de oboseală este diminuată.


2. Ai mai mult spațiu, de care te poți bucura indiferent de stilul de viață

Pe lângă spațiul apartamentului tău, ai la dispoziție și grădina, fiind practic o prelungire a casei tale. Cu un spațiu între 18 și 84 de metri pătrați, grădina este o zonă multifuncțională, ce poate fi transformată într-un colț de relaxare, spațiu de lectură, zonă dedicată întâlnirilor cu familia și/sau prietenii sau chiar într-o zonă de lucru. De altfel, este demonstrat că timpul petrecut în natură crește creativitatea, așa că dacă lucrezi de acasă, s-ar putea să-ți dorești să stai cât mai mult în grădină.

Fie că îți place o viață mai liniștită sau ești adeptul unui stil de viață activ, apartamentul cu grădină se potrivește perfect nevoilor tale.

3. O viață liniștită, la costuri mai mici

În căutarea unei vieți linștite, mulți sunt atrași de mirajul locuirii la casă, unde se pot bucura de o curte mare și de intimitate. Însă pentru că cele mai multe case sunt disponibile în afara Bucureștiului, locuitul la casă înseamnă, de cele mai multe ori, renunțarea la facilitățile pe care le oferă Bucureștiul și mai mult timp petrecut în trafic.

Apartamentele cu grădină din Luxuria Residence oferă echilibru între accesul rapid la facilitățile Capitalei și dinamica sa, pe de-o parte, și confortul și liniștea de acasă pe de altă parte.

În Luxuria, te bucuri de confort și liniște nu doar în interiorul apartamentului, ci și în exterior, unde ai la dispoziție două parcuri cu mobilier urban și fântâni, spații verzi amenajate, sală de fitness, lounge, recepție și loc de joacă pentru copii. Cele mai apropiate birouri, mijloace de transport în comun, unități de învățământ (creșe, grădinițe, școli și universități), parcuri, restaurante și alte facilități recreative sunt la distanță de mers pe jos de complex, astfel că economisești timp.

În plus, comparativ cu o casă, costurile de întreținere sunt mult mai mici pentru un apartament cu grădină.

4. Ideal pentru câini

Pentru iubitorii de câini, apartamentele cu grădină reprezintă o opțiune foarte bună, deoarece se potrivesc atât nevoilor câinilor, cât și celor ale stăpânilor. Câinii iubesc să stea în natură și, cu propria grădină, stăpânilor le e mult mai ușor să-i lase afară. Iar pentru plimbare, ai la îndemână parcurile din Luxuria sau, dacă vrei o plimbare mai lungă, parcurile Herăstrău sau Bazilescu.

5. Interioare elegante, cu finisaje deosebite

Special concepute pentru cei care apreciază frumusețea și eleganța, apartamentele cu grădină din Luxuria Residence au finisaje și dotări speciale, diferite de cele de la etajele intermediare, astfel încât să te bucuri de un interior premium. Camerele sunt mai încăpătoare, având o înălțime de 3 metri. Pardoseala din living și dormitoare este din lemn triplustratificat, iar în băi și în bucătărie din marmură albă. Pachetul de finisaje premium este completat de obiecte sanitare Villeroy & Boch.


6. Prețuri mai mici

Pentru că ne place să începem primăvara cu vești bune, apartamentele cu grădină sunt acum la promoție. Până pe 10 mai 2024, poți beneficia de un avantaj de la 18.000 de euro. În campanie intră studio-uri și apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Noile prețuri pornesc de la 136.898 euro + TVA pentru studio dublu, 157.387 euro + TVA pentru apartamente cu 2 camere, 210.109 euro + TVA la apartamentele de 2 camere + office, 212.782 euro + TVA la apartament cu 3 camere (singurul cu grădină) și 303.096 euro + TVA la apartament cu 4 camere (singurul cu grădină). Prețurile includ un loc de parcare subteran, respectiv 2 locuri de parcare subterane și o boxă în cazul apartamentului cu 4 camere.

În concluzie, ai 6 motive bune să cumperi un apartament cu grădină și să te alături comunității Luxuria. Completează formularul, discută cu un consultant și vino la vizionare!