Impact Developer & Contractor finalizează prima fază a proiectului Luxuria Domenii Residence și începe predarea apartamentelor. Clasat în categoria premium, ansamblul rezidențial Luxuria este poziționat în noul pol de business al capitalei, unde vor activa peste 20.000 de corporatiști, aspect ce menține un grad ridicat de interes pentru locuințele din proximitate.

Lucrările de construcție a primei faze au început în primăvara anului 2018 și s-au finalizat recent, odată cu recepția realizată împreună cu instituțiile statului și intabularea imobilelor. Ansamblul a fost proiectat încă de la început pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria clădirilor verzi, proiectul primind certificarea Breeam Excellent, ceea ce reprezintă o aliniere la standardele internaționale ale construcțiilor cu obiectiv locativ. Prima fază însumează 232 de apartamente și include garsoniere, studiouri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere și penthouse-uri de 4 și 5 camere.

La 31 martie 2020, gradul de contractare al primei faze era de 62%, în topul preferințelor fiind apartamentele cu 2 camere. Clienții au demonstrat interes și pentru studiouri, în aceeași măsură ca pentru apartamentele cu 3 camere, clasamentul fiind urmat de apartamentele și duplexurile cu 4 camere.



„În ciuda distorsiunilor create în prezent de răspândirea virusului Coronavirus SARS - COV – 2 piața imobiliară din România își păstrează un fundament sănătos, bazat atât pe o cerere sustenabilă, cât și pe un sector de industrie matur, susținut de dezvoltatori cu resurse financiare solide.  De aceea, credem că în perioada imediat următoare, cererea va întâlni oferta, în special în ceea ce privește segmentul construcțiilor noi, premium. Luxuria oferă un standard înalt de calitate, fiind primul ansamblu care livrează apartamente premium în Expoziției, o zonă cu un grad ridicat de interes pentru investitori și cu un potențial maxim de dezvoltare. La acest moment, lucrăm în paralel la toate trei fazele proiectului, într-un ritm care ne asigură atingerea obiectivelor: finalizarea cu succes a următoarelor 2 faze: 268 de apartamente cu predare în luna decembrie 2020,  respectiv 130 de apartamente, în luna aprilie 2021”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

În contextul unei noi perspective asupra stilului de viață și a modului de raportare la propria locuință, Luxuria Residence satisface multe dintre nevoile cetățeanului modern, care dorește să facă o schimbare în bine și să acceadă la următorul nivel, prin calitatea traiului său.

Luxuria oferă un context de locuire occidental într-o zonă bună a Bucureștiului, facilități multiple în ansamblu: parcări exclusiv subterane, parc cu grădini tematice, centre de fitnesss, lounge, recepții disponibile 24/7, locuri de joacă pentru copii, acces securizat, pază umană și supraveghere video. Punctele  de interes din proximitate acoperă nevoile oamenilor de business, dar și ale familiilor: parcuri (5 min de condus până la Parcul Herăstrău), spitale, unități educaționale, restaurante, cluburi și centre de wellness. Conectivitatea față de puncte cheie înseamnă acces facil în centrul orașului, centre de business și către aeroport, ceea ce diminuează timpul petrecut în trafic. 


Apartamentele primei faze sunt gata să primească noi proprietari, interesați de a fi parte dintr-o comunitate selectă. Luxuria oferă apartamente la cheie cu prețuri atractive: studio cu grădină de la 114.798 € +TVA , 2 camere de la 129.431€ + TVA, 2 camere cu grădină de la 142.814 € + TVA, 3 camere 167.533 € + TVA și 4 camere de la 225.189 € + TVA.