Atunci când dorești să cumperi o locuință, părerile locuitorilor sunt cele mai elocvente. Răspunsurile la întrebările ”cât de mulțumiți sunt de locuință/ansamblu?” sau ”ar recomanda cuiva să locuiască aici?” conturează o imagine destul de clară a respectivei clădiri sau al ansamblului.

Dacă urmărești Luxuria Residence, probabil te întrebi cum este să locuiești în ansamblu. Pentru a obține o imagine relevantă, în vederea creșterii gradului de satisfacție a rezidenților, am efectuat în 2023 un studiu pentru a măsura cât de mulțumiți sunt locuitorii de ansamblu, părțile bune și aspectele care necesită îmbunătățire.

Majoritatea rezidenților sunt mulțumiți de viața în Luxuria

Mai concret, 83,8% din rezidenții respondenți sunt mulțumiți de viața în Luxuria Residence. Satisfacția generală este rezultatul mai multor facilități din ansamblu și din proximitate, precum și a aspectelor legate de comunitate.

Facilitățile cele mai apreciate de rezidenți sunt: opțiunile de petrecere a timpului liber, opțiunile de practicare a sportului, furnizorul de internet /TV, serviciile de telefonie mobilă, accesul la zone de shopping, parcările auto.

Locuitorii din Luxuria, mulțumiți de stilul de viață din complex

Rezidenții sunt în majoritate mulțumiți de fiecare aspect legat de comunitate. Dintre ele, se remarcă spațiile verzi din complex și aspectul arhitectural al ansamblului, care sunt cele mai apreciate aspecte din Luxuria Residence, 59% din rezidenți fiind total satisfăcuți de acestea (scor 5/5). Stilul de viață din complex ocupă locul 3 în clasamentul aspectelor legate de comunitate, urmat de recepție și nivelul de zgomot din vecinătatea locuinței.


În ceea ce privește serviciile de administrare a complexului, 59% din rezidenți s-au declarat mulțumiți. Printre acestea se numără: paza, curățenia din zonele publice, ridicatul gunoiului de către firmele de salubritate, spațiile amenajate pentru copii, întreținerea spațiilor verzi, iluminatul stradal, acțiunile de deszăpezire, dezinsecție, furnizarea și calitatea apei curente, canalizarea și apa pluvială, încălzire, furnizarea energei electrice, mentenanța post-vânzare.

Mulțumiți de viața în ansamblu, mai mult de jumătate din rezidenți le-ar recomanda prietenilor sau oamenilor apropiați să locuiască în Luxuria Residence. Sună bine? Programează o vizită și alătură-te comunității Luxuria!