Menu
Your Cart

Blog - ansamblu rezidential

12 Aug Primul ansamblu rezidențial finalizat din Expoziției
admin 0 941
Ultima fază a ansamblului Luxuria Residence este finalizată. Cu 630 de apartamente, Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă.Ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplex-uri, dispuse în două..
30 Jan Ansamblul rezidențial perfect pentru un stil de viață select
admin 0 2312
Stilul de viață pe care îl ai îți reflectă personalitatea și aspirațiile, conturându-ți viitorul în același timp. Sănătatea psihică și fizică, precum și evoluția personală și profesională depind de modul în care trăiești. Trăim într-o eră în care se pune tot mai mult accentul pe un stil de viață săn..
03 Aug Eudaimonia, conceptul aspirațional care tronează în 2020
0 13030
O viață bună, aceasta este dorința universal valabilă, cu toate implicațiile pe care le are această sintagmă aspirațională: sănătate, echilibru, dezvoltare personală, realizare profesională, armonie familială și un cadru adecvat unui trai la standarde moderne. Toate aceste criterii sunt atinse prin ..
19 Jul LUXURIA Domenii Residence, de la randări la realitate – primele imagini cu stadiul construcției
0 2615
O locuință premium în zona de Nord. Așa ar suna cerința pentru o locuință perfectă în viziunea celor mai mulți manageri, oameni de afaceri, medici sau profesioniști de top din diverse domenii, îndeosebi cele ce folosesc noile tehnologii. De la acest deziderat am plecat când am conceput apartamentele..
20 Feb 10 facilități și avantaje pe care le ai doar în LUXURIA DOMENII Residence
0 1628
Oferta de locuințe în zona de Nord este destul de bogată, dar noi îți recomandăm să alegi un Apartament NOU în Luxuria din cel puțin 10 motive:  1. Locația excelentă a ansamblului rezidențial, între trei dintre parcurile mari ale Bucureștiului: Herăstrău, Bazilescu și Kiseleff și în același timp în ..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)