O locuință premium în zona de Nord. 
Așa ar suna cerința pentru o locuință perfectă în viziunea celor mai mulți manageri, oameni de afaceri, medici sau profesioniști de top din diverse domenii, îndeosebi cele ce folosesc noile tehnologii. 

De la acest deziderat am plecat când am conceput apartamentele din Luxuria Domenii Residence. Ne-am propus să vă oferim locuințe de top, ușor de îndrăgit pentru confortul oferit.  


Și cum lucrurile bune sunt observate și evidențiate încă din stadiul de proiect, ne bucurăm deja de primul premiu în domeniul rezidențial. LUXURIA este un proiect premiat SALICE, Award Winner la categoria Arhitecture Multiple Residence în România,  2018 – 2019, un motiv de mândrie pentru noi și pentru viitorii rezidenți.   Menite să aducă un plus de calitate timpului petrecut acasă, Luxuria Domenii Residence a fost proiectat să răspundă dorințelor viitorilor rezidenți, în materie de lux și calitate. Iar acest lucru se vede până la cele mai mici detalii, cum ar fi, spre exemplu, marmura aplicată pe marginea pervazului de la bucătărie.  Da, ai citit bine, marmură în bucătărie. :)


                                       


Amplasat într-o zonă emergentă a Capitalei, LUXURIA poate fi alegerea ideală pentru cei care lucrează în zonele: Piața Presei Libere, Domenii, Aviatorilor, Kiseleff. 
Ca o punte între cele două zone de top ale orașului, LUXURIA face legătura între Piața Presei Libere și cartierul Domenii și oferă acces rapid spre centrul orașului. 
15 minute până în Piața Victoriei nu sunt un vis, poate fi o realitate de zi cu zi. 


Universul LUXURIA începe să prindă contur din ce în ce mai bine, cu fiecare zi care trece. Dincolo de randări și povești, un nou complex rezidențial cu un standard locativ ridicat își va face simțită prezența fizică pe harta rezidențială a orașului.

 

Suntem în luna IULIE și vă invităm în șantierul Luxuria Domenii Residence, să vă prezentam stadiu actual al Fazei I. 

Pășim în universul LUXURIA și ne ridicăm privirea spre înaltul cerului.   


Acum, când încă nu e finisată, putem observa pereții de beton armat ai clădirii, acești coloși ce ne vor ține adăpost în zilele toride de vară sau în nopțile geroase de iarnă.    


Vizităm pe rând: garsonieră, studio cu două camere, apartament cu 2 camere, apartament cu 3 camere și un apartament cu 4 camere.  

Pe măsură ce vizionăm fiecare tip de locuință, aflăm informații tehnice și adresăm  întrebări, la care consultantul de vânzări ne răspunde în detaliu.

Conform menționărilor din prezentarea de pe site, ferestrele mari oferă înzecit mai multă lumină naturală în orice încăpere ai fi! 



Este, însă, o mare diferență, în sensul pozitiv, între ceea ce îți imaginai și primul gând pe care îl ai în realitate, atunci când pașești într-un apartament: "wow, ce mult spațiu!".  Și ce priveliște! 


Încăperile înalte, de până la 3 m, îți aduc aminte de conacele boierești și de burgezii de odinioară. 
Cu o astfel de înălțime, tot designul apartamentului va fi spectaculos, iar tu te vei putea bucura de alegerea făcută atunci când îți vei petrece serile alături de familie în livingul imens al apartamentului cu 4 camere.

Pe măsură ce ne apropiem de inima complexului rezidențial, descoperim și ne imaginăm cât de frumos vor arăta grădinile speciale ce vor înfrumuseța LUXURIA.  Centrul de sport și wellness va fi și el la îndemână, chiar în interiorul proiectului.      


Înainte de a decide ce tip de apartament vrei, îți vindem un pont: solicită o vedere a locuințelor de la ultimele etaje.
Priveliștea este amețitoare, iar sentimentul că ești deasupra tuturor, nu-l vei uita așa ușor. 
Vei dori să te întorci în fiecare zi acasă, în LUXURIA. 


Vrei să afli mai multe detalii despre apartamentele premium din LUXURIA Domenii Residence, din zona de Nord a Bucureștiului?  

Completează formularul de mai jos și programeaza o întâlnire. Vei afla direct de la noi toate detaliile de care ai nevoie!

Notă: Fotografiile sunt realizate în luna iulie 2019.