În anul 2020, succesul capătă noi valențe, iar în contextul unei noi realități, cu care trebuie să ne obișnuim, este bine să alegem înțelept modul în care vrem să trăim și să ne bucurăm de tot ce este frumos. Și pentru că în ultima vreme, multe din lucrurile care ne generau fericire sunt limitate, noi te invităm la o incursiune la Adresa Succesului, acolo unde am ridicat calitatea la rang de artă. 

Indiferent de vârsta pe care o ai, dacă ești o persoană ambițioasă, care crede în dezvoltare continuă și accede spre împlinire în toate formele sale, atunci aceste rânduri sunt pentru tine.

Privește anul 2020 dintr-o perspectivă pozitivă și astfel, te vei mobiliza spre acțiune, spre a trăi mai intens și a începe să faci tot ce până acum doar visai. Acum, succesul presupune atingerea potențialului maxim și împlinirea pe toate planurile, cu intenția de continuă perfecționare în ceea ce privește: autonomia, dezvoltarea personală, acceptarea de sine, scopul vieții, perfecționismul, pozitivitatea. 

În ultima vreme, cu siguranță ai analizat mai atent atent stilul tău de viață și spațiul în care locuiești și ai decis că vrei mai mult în materie de confort și bunăstare, în funcție de noua viziune pe care o ai asupra a tot ce îți generează fericire, cu accent pe succes și lux. 



Ce înseamnă luxul în 2020?

În contextul actual, luxul înseamnă siguranță, încredere în viitor, posibilitatea de a trăi viața frumos, cu eleganță și rafinament, la cel mai înalt nivel de calitate. Luxul nu asigură fericirea, dar favorizează un confort psihic și o validare a potențialului fiecăruia, fiind un indicator al unui nivel de viață ridicat și al succesului. Și dacă vrei să afli de ce este specială adresa succesului, ești invitată la Luxuria, un concept rezidențial care oferă un nou standard de locuire, adresat celor care vor să trăiască viața ca pe o artă, la cel mai înalt nivel.

Luxuria Residence înseamnă locuințe construite sustenabil și impresionează prin calitatea finisajelor, înălțimea camerelor, accesorii și spații comune. Apartamentele spațioase întâlnesc nevoile actuale, unele tipuri având proiectate spații pentru birou și avantajul unei priveliști deasupra capitalei, care te va îndemna să petreci mai mult timp pe terasă.

În ansamblu au fost gândite nu doar spații de relaxare, ci contexte care favorizează interacțiunea între membrii unei comunități elitiste: lounge cu bibliotecă, grădini, spații de relaxare. Și pentru că timpul este noul lux, menționăm că la adresa succesului câștigi timp pentru tine, pentru că ești aproape de tot ce contează: Parcul Herăstrău și Parcul Kiseleff, restaurante și pub-uri, clădiri de birouri, spitale și instituții educaționale, mall-uri și aeroport.


                                                                                                              

Când știi că ai atins succesul?

Din perspectiva tradițională, succesul presupune bani, faimă, status, însă din perspectiva noastră, succesul înseamnă valoare, respect, apartenentă, virtute, întocmai caracteristicile comune ale celor care formează comunitatea Luxuria. Interesați de Arta de a Trăi cu Stil, oamenii care aleg Adresa Succesului înțeleg conceptul unui ansamblu de o calitate superioară, cu certificare BREEAMExcellent, clădiri cu arhitectură premiată de International Property Award, proiectate pentru a se încadra în clasa energetică A, categoria clădiri verzi. Iar  a alege calitatea fără limitări este una dintre capabilitățile oamenilor de succes.



Mediul îți influențează dezvoltarea, de aceea există un mai mare interes de locuire într-o zonă de top a capitalei, cu un nivel occidental de locuire, unde poți beneficia de parcări exclusiv subterane, acces securizat, spații verzi, parc și grădini tematice, locuri de joacă, săli de fitness și lounge rezidențial pentru networking și remote work.

Fiecare obiectiv atins este încoronat cu succes, mai ales când ascunde determinare, dedicare, ambiție și multă muncă. Este esențial să recunoaștem că drumul succesului presupune autodepășire continuă, așa cum luxul este subiectiv. Iar dacă te vei decide că vrei să trăiești mai bine, vino să dai un hotărât check-in la Luxuria, Str. Aviator Popișteanu 54 B.