Asemeni unui boutique chic cu parfumuri luxury, create după cele mai extravagante gusturi și preferințe, în Biroul de vânzări LUXURIA DOMENII Residence proaspăt inaugurat în City Gate, South Tower, Casa Presei Libere, Nr. 3-5, Sector 1, București, te așteptăm cu cele mai tentante apartamente premium disponibile în zona Domenii - Expoziției. 


Vino să cunoști locul magic unde poți să ai orașul "at your fingertips" și unde pot prinde contur planuri îndrăznețe și proiecte originale. Știm că și pentru apartamentul mult dorit, ai cel puțin aceleași așteptări ca de la un parfum luxury. Și ne străduim să creăm cadrul perfect pentru o locuință modernă, în acord cu toate tonalitățile pe care le poate avea un caracter complex.


Biroul de vânzări LUXURIA este în proximitatea ansamblului. De aici, în câteva minute poți sa ajungi la locația exactă a proiectului, să vezi în ce stadiu este construcția viitoarei tale locuințe. 



Te invităm la Biroul de vânzări LUXURIA unde vei găsi mediul propice discuțiilor inițiale ce preced orice achiziție de locuință: 

- stabilirea actelor necesare, 

- vizualizarea machetei proiectului și alegerea celui mai bun apartament, în funcție de orientarea cardinală și etajul dorit, 

- vizualizarea pe tabletă a proiectului și a apartamentelor disponibile, și ulterior, după ce ai ales o locuință așa cum ai visat,

- semnarea actelor.


Vino să afli direct de la reprezentanții LUXURIA toate detaliile despre un proiect ce a câștigat deja primul premiu în domeniul rezidențial. LUXURIA este un proiect premiat de către International Property Award, la categoria Arhitecture Multiple Residence în România, 2018 – 2019, un motiv de mândrie pentru noi și pentru actualii proprietari.  




În curând te vom invita și în showroom-ul LUXURIA, să vezi cum arată apartamentele proiectate să răspundă dorințelor viitorilor rezidenți, în materie de lux și calitate, lucru care se vede până la cele mai mici detalii, cum ar fi marmură aplicată pe marginea pervazului de la bucătărie. Dincolo de finisaje și compartimentări, încăperile mari și ferestrele mari ce îți oferă lumină naturală din belșug, în orice încăpere ai fi, te vor surprinde în mod plăcut!  La fel ca și priveliștea asupra capitalei, de la ultimele etaje ale imobilelor. Vino să te convingi singur, nu ne crede pe cuvânt!

Amplasat într-o zonă emergentă a Capitalei, LUXURIA poate fi alegerea ideală pentru cei care lucrează în zonele: Piața Presei Libere, Domenii, Aviatorilor, Kiseleff.  


Te invităm să faci primul pas spre universul Luxuria, prin stabilirea unei vizite la Biroul de Vânzări LUXURIA și alegerea consultantului de vânzări, care se va ocupa de achiziția apartamentului tău. 

Completează formularul de mai jos și vino la Biroul Luxuria să ne cunoaștem mai bine!