Live I Life I  Living-Room - 3 Concepte pe care le conștientizezi mai mult în ultima perioadă și care creează noi așteptări cu privire la ceea ce înseamnă arta de a trăi și confortul în cadrul locuinței tale.

Acum îți restabilești prioritățile și acorzi mai multă importanță facilităților în cadrul unui ansamblu rezidențial. Spațiul locuinței și compartimentarea devin esențiale, mai ales atunci când membrii familiei trebuie să desfășoare activități diferite, simultan. 

Stilul modern de viață a condus spre obiceiul de a mânca în oraș sau de a lua mâncare take-away, pentru a salva timpul alocat gătitului. Însă pasionații de cooking știu cât de important este să ai o bucătărie separată și să împiedici aromele să acapareze întreaga locuință. Noi oferim această opțiune, pentru că sprijinim gătitul acasă și alimentarea sănătoasă. 

În Luxuria ai posibilitatea să alegi între studiouri, apartamente cu 2, 3, 4 și 5 camere. Astăzi îți prezentăm un apartament de 3 camere, amenajat în colaborare cu Dooi Studio, sub bagheta maiestrului Arhitect Daniel Ciocăzanu. 

Living-ul este spațios, cu o amenajare minimalistă și cu un touch artistic, un tablou pictat în culori calde, care transmit energie și bunăstare. Lipsa unor piese de mobilier voluminoase conferă spațiu pentru activitățile de familie, iar un LCD de dimensiuni considerabile face ca serile de Netflix and chill să fie mai comode decât la cinema. 



Dormitorul matrimonial îmbină la odihnă și relaxare, la seri în care îmbrățișările sunt tot ce contează. Culorile folosite în propunerea de design au menținut o notă de eleganță și se îmbină în deplină armonie cu iconul artistic monocrom. 

Criteriile și rezultatele studiilor de însorire atent realizate fac încăperea să fie intens luminată, iar orele de odihnă de după-amiază necesită draperii opace, care să creeze un cadru propice somnului. 



Camera copilului este o necesitate, pentru că odată ce crește, simte nevoia de a avea propria cameră iar trendul de tele-muncă nu trebuie să perturbe activitățile micilor membri ai familiei. Lectura și chiar video-conferințele cu prietenii, provocările pe Tik-Tok și filmele de pe youtube - pentru toate acestea, copiii au nevoie de un spațiu propriu.

Dormitorul copilului este un boost de creativitate și visare, tocmai de aceea, arhitectul a folosit elemente de decor unicat: balon de aer, o lampă de birou colorată și pictură pe mobilier, ca să încânte copiii și să completeze copilăria lor magică. 



Fotografiile nu sunt suficiente să îți închipui dacă un astfel de apartament este locația potrivită pentru căminul vostru? Dă Play și vizionează materialul. Ca să nu fie nevoie să notezi informațiile, le specificăm aici: 

Apartament de 3 camere  I   Suprafață: 99 mp   I   Preț la 15 iunie 2020: 168.642 € + TVA 


Piesele de decor care accesorizează locuința și dau o pată de culoare sunt realizate de către o artistă care s-a lăsat inspirată de conceptul Luxuria, imaginându-și familia care se va bucura de acest spațiu elegant. 

Eu pictez în multe stiluri, însă dintre toate – stilul cu “bazaconii blânde” îmi este cel mai aproape de ființă și mă regăsesc în el în totalitate. A venit în urma exercițiului clasic, al culturii desenului- din inimă, direct în creion. “Bazaconiile” mele sunt copii mari și hatrii, privesc arareori spre privitor pentru că sunt foarte ocupate în lumea lor serioasă, dar nostimă pentru spectator. Este acea dulceață a blândeții, râsul-plânsul și acea regăsire a fiecăruia în personajele și situațiile de pe pânză.  Dacă te-am făcut să zâmbești, înseamnă că am reușit să transmit emoție.” Ecaterina Balanescu 

Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să vii la o vizionare, completează datele din formularul de mai jos. Avem apartamente de 3 camere în care te poți multa imediat.