Menu
Your Cart

Blog - apartamente Expoziției

11 Nov Spațiile verzi din Luxuria Residence – o investiție de 500.000 de euro
admin 0 1799
Impact Developer & Contractor investește 500.000 de euro în spațiile verzi din Luxuria Residence, primul ansamblu rezidențial de lux din zona Expoziției. Proiectul de peisagistică este realizat de către Iristyle și presupune amenajarea a 9.650 de mp de spații verzi, dintre care 2.500 de mp sunt aloc..
06 Jul Cea mai sigură investiție pe viață, în vremuri incerte
0 20598
Sustenabilitatea, cu accent pe caracterul durabil, este un aspect prioritar atunci când vine vorba de achiziția unor bunuri. Raportul calitate preț este și el, un element important, care influențează luarea unei decizii, iar perspectiva emoțională atribuită obiectivelui de bază, fac dintr-un apartam..
17 Jun Cum arată un apartament de 3 camere, cu amprentă artistică
0 2111
Live I Life I  Living-Room - 3 Concepte pe care le conștientizezi mai mult în ultima perioadă și care creează noi așteptări cu privire la ceea ce înseamnă arta de a trăi și confortul în cadrul locuinței tale.Acum îți restabilești prioritățile și acorzi mai multă importanță facilităților în cadrul un..
07 May O nouă filosofie de viață: arta de a trăi cele mai bune alegeri
0 1535
Anul 2020 este un an care îndeamnă spre reconfigurare, reevaluare, introspecție și acțiune. Timpul avut la dispoziție în izolare servește unei analize aprofundate asupra a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial. Și astfel, conștientizăm că există, așa cum spunea filosoful Epictet, lucruri pe care ..
04 May Arta de a construi - Stadiul construcției în Ansamblul Luxuria Domenii Residence
0 1752
Credem în arta de a trăi armonios, în concordanță cu valorile individuale și în comuniune cu oameni frumoși, care au principii similare asupra vieții. Deși aparent un concept ideologic, un trai lipsit de griji este posibil și presupune ca siguranța și încrederea să fie baza a tot ceea ce clădim, atâ..
20 Feb Oportunitate de investiție: Luxuria scoate la vânzare un nou lot de studiouri cu randament de investiție maxim
0 8221
Singurul ansamblu rezidențial care livrează în acest an apartamente în zona Expoziției a început cea de-a treia etapă de dezvoltare, formată din 2 blocuri cu 130 de apartamente și anunță lansarea ofertei de pre-sale. Oferta de pre-vânzare include studiouri, unitățile locative cu cel mai mare potenți..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)