Anul 2020 este un an care îndeamnă spre reconfigurare, reevaluare, introspecție și acțiune. Timpul avut la dispoziție în izolare servește unei analize aprofundate asupra a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial. Și astfel, conștientizăm că există, așa cum spunea filosoful Epictet, lucruri pe care le poți controla și lucruri pe care nu le poți controla.

În contextul unei stări de urgență, libertatea devine un drept relativ și face ca ideea de Living – Room să capete mai mult sens ca niciodată. Acum observi cât de important este spațiul locuinței tale și proximitatea acesteia. Un colț de natură face viața mai frumoasă, iar posibilitatea de a petrece timp într-un cadru natural amenajat contribuie la calitatea vieții, ceea ce generează o stare de bine, de mulțumire, de validare a statutului, a ego-ului.

Raportat la lucruri asupra cărora ai putere de control, acum poți decide cum vrei să trăiești în viitor, dacă alegi să continui stilul de până acum, sau dacă, după această pandemie alegi să descoperi arta de a trăi cele mai bune alegeri: stil de viață, experiențe, comunități din care faci parte.

Este momentul să conștientizezi lucrurile care  contează cu adevărat și să răspunzi următoarelor nevoi: de siguranță, de apartenență, de validare, de evoluție. Și, deși aceste nevoi par a fi condiționate doar de un factor uman, în realitate, o alegere bună a unei locuințe poate satisface toate aceste nevoi.

Nevoia de siguranță – nu putem controla în totalitate starea de sănătate, dar putem face alegeri care să instaureze starea de siguranță în vederea spațiului de locuit. Avem nevoie să știm că locuința în care trăim este contruită responsabil, fără efecte nocive asupra mediului înconjurător, că este rezistentă la seisme și că beneficiază de sisteme de securitate. Luxuria oferă supraveghere video și pază umană, iar accesul în ansamblu are loc în mod controlat, pe bază de cartelă.

Nevoia de apartenență – în Luxuria Domenii Residence experimentezi apartenența la o comunitate exclusivistă, cu valori comune, cu ai cărei membri, atunci când nu sunt restricții sociale, poți interacționa în spațiile care favorizează comunicarea: în parc, în lounge, sau chiar la sala de sport.

Nevoia de validare – se spune că suntem suma alegerilor pe care le facem. Locuința, prin prisma localizării, a beneficiilor oferite și a comunității din care faci parte, este un indicator al nivelului de trai și al calității vieții tale, așa cum ai capacitatea să alegi să o trăiești.

Nevoia de evoluție – este în condiția umană nevoia de autodepășire. Izolarea și asocierea unui apartament cu întreg universul tău poate duce către decizii de schimbare a locuinței. Luxuria oferă și apartamente de 3 și 4 camere, dar și duplexuri, care răspund acestor nevoi de evoluție.

Atunci când totul se schimbă, instrumentele de reflecție și de conștientizare de sine sunt de ajutor. Orientarea spre decizii și alegeri înțelepte reprezintă îmbrățișarea unei perspective filosofice, care are aplicabilitate în viața de zi cu zi. 

Socrate a descoperit că modul său de viață filosofic i-a dat curaj. Filosofia ține de mentalitate și este practic iubirea față de înțelepciune, o modalitate de a lega rațiunea cu valorile și emoțiile, cu scopul de a trăi bine. 

Descoperă și tu arta de a trăi cele mai bune alegeri, în Luxuria Domenii Residence.