Priveliștea excelentă asupra orașului, apropierea de centrele de interes din zona de NORD, facilitățile de top din apropiere și sentimentul că ești în mijlocul acțiunii, în centrul noului pol de business al Capitalei, fac din LUXURIA un proiect rezidențial extrem de atrăgător atât pentru cei care își doresc un stil de viață premium, cât și pentru cei care vor să investească într-o locuință pe care ulterior să o închirieze (fie unei singure persoane, fie în regim Airbnb). 


Un lucru este sigur: din confortabilul tău apartament din LUXURIA te conectezi ușor la centrele de interes ale orașului. 

În ceea ce privește companiile mari de BUSINESS din apropiere de LUXURIA, situat între bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu, vei găsi următoarele centre: 

- Casa Presei Libere;

- City Gate; 

- Bucharest Business Parc; 

- Ubisoft;

- Portland Offices; 

- GTC Offices. 


În cazul unei familii cu copii, din punct de vedere al EDUCAȚIEI, la 15 minute distanță de LUXURIA ai toate unitățile de învățământ de care ai nevoie, începând de la grădiniță, până la universitate: 

- Grădinița Avenor; 

- Școala Gimnaziala Sfântul Nicolae; 

- Colegiul Național Aurel Vlaicu; 

- Scoală Europeană;

- SNSPA - Școala Națională de Studii Politice și Administrative; 

- Universitatea Româno – Americană;

- Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară. 


Dacă ai vreodată nevoie, este bine să știi că în apropiere de Domenii - Expoziției vei găsi cele mai bune centre dedicate SĂNĂTĂȚII și Welleness-ului:  

- Clubul Diplomatic; 

- Centrul de Business&Wellness al Hotelului DOMENII Plaza;

- Spitalul Elias; 

- Medlife - Life Memorial Hospital; 

- Regina Maria Băneasa.  

Fiind vorba de zona de Nord a Bucureștiului, locațiile destinate relaxării precum - restaurante, shopping, cluburi sau cultură, îți vor fi mereu la îndemână. 


La mai puțin de 10 minute de casă poți să rezervi o cină de afaceri într-un RESTAURANT select. Ai la dispoziție: Restaurant Diplomat, 18 Lounge, Restaurant Barka Saffron, NOR Sky Casual Restaurant, 5 Elemente sau Taverna Sârbului.  


Serile de CULTURĂ alături de prieteni le vei petrece la diferite vernisaje sau expoziții, în unul din muzeele din zona Kiseleff: Muzeul Satului, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul de Artă Veche Apuseană sau Muzeul Nicolae Minovici.  


Vrei să ieși o seara în CLUB? Opțiunile din apropierea parcului Herăstrău nu te vor dezamăgi: Berăria H, Hard Rock Cafe, BOA Club, Player.

Programează o întâlnire cu reprezentanții LUXURIA și hai să afli mai multe despre facilitățile oferite.