Menu
Your Cart

Blog - apartamente noi

12 Aug Primul ansamblu rezidențial finalizat din Expoziției
admin 0 941
Ultima fază a ansamblului Luxuria Residence este finalizată. Cu 630 de apartamente, Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă.Ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplex-uri, dispuse în două..
08 Oct Luxuria Residence - Adresa Succesului
0 1497
În anul 2020, succesul capătă noi valențe, iar în contextul unei noi realități, cu care trebuie să ne obișnuim, este bine să alegem înțelept modul în care vrem să trăim și să ne bucurăm de tot ce este frumos. Și pentru că în ultima vreme, multe din lucrurile care ne generau fericire sunt limitate, n..
01 Oct Soluțiile Impact Developer & Contractor privind accelerarea fenomenului „work from home”
0 1155
Amenajarea unui birou acasă devine un aspect de luat în calcul de profesioniști în condițiile în care sistemul hibrid care combină munca la distanță cu cea de la birou prinde contur în rândul companiilor din România.Lucratul de acasă câteva zile pe lună era deja o politică tot mai acceptată în maril..
22 Sep Votează cea mai bună ofertă pentru apartamente noi din București
0 6347
Septembrie este luna unui nou început, în care bateriile sunt încărcate și toate activitățile prind avânt. Back to office atrage după sine și o reîmprospătare a planurilor stabilite pentru 2020, printre care și achiziția unui apartament pentru locuit sau în scop investițional. În ciuda situației cau..
02 Jun Importanța unei comunități exclusiviste
0 1814
Persoanele care vor să facă parte dintr-o nișă selectă vor avea întotdeauna în vedere calitatea comunității atunci când sunt în căutarea unei locuințe. Ei se vor informa în detaliu cu privire la normele unui ansamblu rezidențial, proprietarii deja existenți și ambientul specific al locației. Toate a..
03 Mar Departe de agitația orașului, dar aproape de tot ce contează pentru tine!
0 1608
Priveliștea excelentă asupra orașului, apropierea de centrele de interes din zona de NORD, facilitățile de top din apropiere și sentimentul că ești în mijlocul acțiunii, în centrul noului pol de business al Capitalei, fac din LUXURIA un proiect rezidențial extrem de atrăgător atât pentru cei care îș..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)