Septembrie este luna unui nou început, în care bateriile sunt încărcate și toate activitățile prind avânt. Back to office atrage după sine și o reîmprospătare a planurilor stabilite pentru 2020, printre care și achiziția unui apartament pentru locuit sau în scop investițional. 

În ciuda situației cauzate de COVID-19, un studiu JLL menționează că aproximativ 80% dintre cei care planificau achiziția unui apartament înainte de pandemie își mențin interesul și în prezent. Dacă ar trebui să aleagă între locație și o locuință mai spațioasă, 84% dintre respondenți susțin că preferă confortul și spațiul generos, în detrimentul unei locații centrale; doar 11% pun localizarea pe primul plan, înaintea unui spațiu mai mare.

Impact Developer & Contractor lansează pe piață un nou concept de apartament, adaptat nevoilor actuale de a lucra remote și ofertează 5 apartamente de 2 camere + Office la un preț cu totul special în luna septembrie. Obiectivele sunt: atragerea interesului asupra acestui nou concept hibrid de locuire și lucru de acasă, și încurajarea oamenilor să opteze pentru confort, indiferent de trenduri și măsuri impuse. 

Și pentru că oferta lunii septembrie include mai multe tipuri de unități, celor are au nevoie de un apartament de tranziție, le recomandăm o garsonieră. Ultima unitate disponibilă are suprafață totală de 50 mp, din care 3,8 mp constituie spațiul alocat terasei, la care se adaugă și grădina aferentă, de 10 m. La acest moment, garsoniera are un preț avantajos, fiind cuprinsă în cele 15 unități cu un avantaj considerabil pentru clienți. 


Noul start al activităților, atât cele lucrative, cât și cele educaționale, activează mai mult decât oricând nevoia unui spațiu dedicat activității de birou. Apartamentul de 2 camere + office este o noutate pentru clienţi, faţă de care aceştia manifestă entuziasm şi interes. Spaţiul office poate fi viitorul birou al unui manager sau camera de home schooling a unui copil dintr-o familie care preferă educaţia individuală.


Luxul înseamnă spaţiu, o locuință care asigură confort și favorizează diferitele activităţi ale familiei. Apartamentele Luxuria respectă normele moderne în ceea ce privește suprafața optimă pentru locuire, în conformitate cu standardele europene.

Apartamentele de 3 camere sunt potrivite pentru familii cu copii, cele de la ultimele etaje având și un avantaj, prin vederea panoramică deosebită. 

Duplex sau nu, apartamentele de 4 camere sunt de interes pentru familiile cu 2 sau mai mulți copii, Activitățile educaționale necesită propriul spațiu, la fel cum munca de acasă solicită un loc propice concentrării și multor întâlniri pe zoom sau skype. 


Mențiune: pozele sunt cu rol de prezentare, pentru a sugera stilul Luxuria, pentru fiecare tip de apartament în parte. Fotografiile expuse nu reprezintă în mod precis tipul de apartament listat în oferta specială. 



Acum că ai câteva oferte numai bune de luat în calcul, analizează și votează cea mai bună ofertă în materie de apartamente noi, în București, ținând cont de toate avantajele Luxuria Residence: 

  • Ansamblul este singurul proiect rezidențial cu certificare BREEAM Excellent 
  • Localizat în Nord, Zona Domenii-Expozitiei, Sector 1
  • Arhitectura și finisaje de excepție
  • Inovații tehnologice
  • Parcări rezidenti exclusiv subterane
  • Recepții disponibile 24/7
  • Centru de fitness
  • Soluții peisagistice unicat
  • Parc natural privat și grădini amenajate în jurul blocurilor
  • Mobilier urban integrat
  • Locuri de joacă tematice pentru copii
  • Fără trafic auto în interiorul complexului
  • Lounge pentru networking și relaxare

Solicită oferta completă și vino la vizionare să îți poți vota apartamentul preferat. Dă un check-in hotărât la Adresa Succesului și intră în comunitatea exclusivistă Luxuria Residence