Ai ajuns într-o etapă a vieții în care se dă o luptă între dorințe diferite și necesitate; pe de o parte, zilele libere de weekend sunt mai plăcute la casa pe care o ai în afara capitalei, însă business-ul te determină să revii să locuiești în inima Bucureștiului, pentru că timpul petrecut în trafic îți provoacă un disconfort major. Le poți împăca pe ambele? Noi credem că Da.

 

Apartamentul tău urban, un capriciu necesar

Nu trebuie să renunți la activitățile de grădinărit sau la orele de plajă în grădina casei tale, doar pentru că activitățile, atât cele personale cât și ale copilului, te țin legat(ă) de oraș.

Ia în considerare să ai un cuib urban, în care să locuiești în cursul săptămânii, când ai meeting-uri și multe drumuri prin oraș, când vrei să faci shopping și ai programări  sau ieșiri până la ore târzii. Nu ai nevoie de un spațiu mare, dar sigur ai pretenția să fie un spațiu cochet, care să îți asigure confortul necesar.

Apartamentele de 2 camere din Luxuria sunt potrivite pentru tine. În imagini, poți vedea un showroom de 2 camere, pe care, cu ajutorul Design Concept, l-am transformat într-un apartament cu mutare imediată. Tu vino cu energie bună și fă-l să fie cuibul tău urban.

Ai spațiu dedicat pentru a lua masa și pentru a sta la o cafea cu un prieten drag. Iar dacă ai un program extrem de aglomerat, lounge-ul dedicat rezidenților este un spațiu propice unui meeting.



Apartamentul de tranziție, pentru un start încurajator

Copilul se apropie de vârsta adolescenței? Simți că vrea mai multă libertate și să experimenteze viața de tânăr independent? Dă-i o șansă. Apartamentul de 2 camere (sau chiar un studio) poate constitui un factor motivațional pentru a se organiza singur.

Fie că este la liceu sau la facultate, fiind în oraș, aproape de tot ce contează pentru el, îi asigură un acces la viața socială și la toate instituțiile educaționale, centrele reacreative și locurile de distracție din capitală.

Locuința premium din Luxuria va fi un apartament de tranziție care îi va facilita trecerea spre o viață pe cont propriu, într-un mediu de lux și o comunitate selectă a Bucureștiului. Condițiile pe care i le oferi îi vor spori încrederea în sine, iar grijile nu vor fi un imediment în dezvoltarea și planurile sale de viitor.

Și dacă vrei să îi lansezi o provocare, invită-l să propună idei de amenajare. I se potrivește stilul propus de noi? Dacă nu, avem colaboratori care abia așteaptă să răspundă solicitărilor unor tineri creativi. 


 

Apartamentul de tranziție pentru iubitorii de călătorii

Antreprenor care susține economia țării din orașul de origine? Suntem mândri că citești aceste rânduri. Avem mare nevoie de oameni ca tine, tocmai de aceea, ne gândim și la momentele în care vrei să evadezi și să simți pulsul unui oraș care nu doarme niciodată.

Drumurile la București în interes de business, dar mai ales în scop turistic nu trebuie să fie o bătaie de cap și o continuă căutare a unui loc în care să înnoptezi. Meriți să faci o investiție pe viață. Apartamentele elegante din Luxuria sunt exact ce îți trebuie pentru a veni cu cineva drag să experimentezi viața de weekend din București și să te odihnești înainte și după concediile în țară și străinătate. Situat la o distanță de 15 minute de aeroport, ansamblul Luxuria este securizat și beneficiază de parcare subterană, deci autoturismul tău va fi în siguranță pe perioada plecărilor tale.

Da, există și o perspectivă profitabilă, dacă vei închiria acest apartament în regim hotelier. Ansamblul beneficiază de pază umană și sisteme video, astfel încât este de interes pentru cei care călătoresc internațional în scop de business și preferă sistemul Airbnb.

În Luxuria ai sală de spor, parcuri tematice și locuri de joacă, ce reprezintă argumente diferențiatoare, indiferent de scopul alegerii. Alege înțelept. Alege Adresa Succesului!

 

Mai multe fotografii, în album.  Te tentează un apartament de tranziție în București? Fă o investiție pe viață: apartamente premium în București Nord. 

Prețuri de la 91.890 Euro + TVA I Certificat BREEAM Excellent I Clasa A eficiență energetică. Cere o ofertă personalizată!