Ne-am dorit ca energia pozitivă și liniștea interioară a complexului să fie trăsături definitorii pentru proiectul LUXURIA DOMENII Residence. În spațiul destinat complexului, acest deziderat va fi transpus în realitate prin folosirea optimă a luminii naturale, spații verzi generoase și limitarea zgomotului și a mașinilor în interior. 


Lumina naturală

Imobilele au fost conceput astfel încât prin suprafețele vitrate generoase lumina naturală să intre din belșug în interiorul apartamentelor, în mod egal, pe tot parcursul zilei. 


Spații verzi generoase

Peste 9.500 mp spații verzi, din care 10 grădini tematice diferite vor fi o adevărată încântare vizuală și oflactivă pentru rezidenți.


Limitarea mașinilor în complex

Pentru că parcările rezidenților vor fi exclusiv subterane, traficul rutier în complex va fi în totalitate înlăturat. Liniștea interioară nu va fi astfel tulburată de motoarele mașinilor. În plus, prin locurile de parcare exclusiv subterane mașinile vor fi 100% în siguranță tot timpul, chiar și în cazul condițiilor meteo nefavorabile.  


Ansamblul LUXURIA DOMENII Residence include 720 de locuri de parcare pentru cele 630 de apartamente ce au termen de finalizare, sfârșitul anului 2020, prima fază fiind finalizată chiar la sfârșitul lui 2019 și livrată proprietarilor la începutul anului 2020.  

Află mai multe despre apartamentele disponibile în una din cele mai bune zone din București!