Singurul ansamblu rezidențial care livrează în acest an apartamente în zona Expoziției a început cea de-a treia etapă de dezvoltare, formată din 2 blocuri cu 130 de apartamente și anunță lansarea ofertei de pre-sale.

Oferta de pre-vânzare include studiouri, unitățile locative cu cel mai mare potențial investițional și care au generat până acum cel mai ridicat interes din partea investitorilor. În primele două faze de dezvoltare a ansamblului Luxuria Domenii Residence, studiourile s-au vândut integral chiar de la lansarea fazei de pre-sale, dovedind încredere investitorilor în capacitatea acestui proiect de a oferi rate de randament competitive. 

Anul 2019 a marcat pentru piața rezidențială din București începutul unei noi etape în ceea ce privește modelul de locuire. Astfel, apariția investitorilor cu interes ridicat în achiziția de proprietăți cu destinație rezidențială în scopul închirierii („buy to rent”) a început să aibă impact notabil în evoluția pieței rezidențiale, în special în piața de unități noi. Acest trend se va accelera considerabil, ca urmare a creșterii cererii pe segmentul închirierii și consolidarea randamentelor la un nivel semnificativ superior celor înregistrate în restul EU. Pe lângă randamentul superior față de restul UE, investitorii iau în calcul și puterea de apreciere a proprietăților datorită prețului de vânzare a acestora în raport cu prețurile din capitalele statelor UE, Bucureștiul având în acest moment prețul mediu / mp sub media europeană. 

Creșterea cererii de închiriere în următoarea perioadă va fi alimentată atât de continuarea creșterii decalajului general pe piață între cererea de locuințe și stocul disponibil dar și de evoluția pieței către un model mai apropiat de cel găsit în mare parte din statele EU, în care ponderea închirierii este majoritară în marile orașe. Într-adevăr, atât creșterea așteptată a prețurilor în perioada următoare, alimentată de raportul între cerere și ofertă și de creșterea costurilor de construcție, cât și tendința naturală a noii generații de a-și dori păstrarea flexibilității și de a evita compromisul îndatorării pe termen lung, conduc deja la tranziții fundamentale ale pieței rezidențiale către modelul de închiriere, pe direcția deja urmată de majoritatea statelor EU.

O altă componentă importantă de evoluție a pieței rezidențiale bucureștene este consolidarea unei clase sociale relativ tinere, cu înaltă educație și calificare, ce dispune de venituri ridicate și care caută soluții de locuire premium în zone bine cotate ale orașului. Potrivit unui raport Colliers International, segmentul locuitorilor cu venituri anuale între 30,000 și 100,000 de Euro este mai numeros în București decât în toate capitalele din Estul și Centrul Europei depășind multe dintre orașele mari din vestul Europei. Luxuria se adresează tocmai acestei clase nou formate, atât prin perspectiva achiziției, cât și prin prisma închirierii, oferind un mix unic de calitate, confort și accesibilitate.

Succesul primelor două faze ale Luxuria Residence a consacrat deja poziția sa solidă atât în preferințele investitorilor, cât și în preferințele celor celor care vor să experimenteze arta de a trăi în armonie într-un cadru urban exclusivist.  Luxuria si-a castigat statutul de proiect de referință în zona Expoziției prin elemente unice:

·   Locație bine cotată, într-o zonă în plină dezvoltare, în care și-au anunțat proiectele de birouri investitori de renume, unde vor activa peste 20.000 de angajați;

·   Faciliăți multiple în ansamlu: parcări exclusiv subterane, parc cu grădini tematice, centru fitnesss, lounge, recepții disponibile 24/7, locuri de joacă pentru copii;

·   Puncte de interes în proximitate, care acoperă nevoile oamenilor de business, dar și ale familiilor: parcuri, spitale, unități educaționale, restaurante și cluburi și centre de wellness;

·   Conectivitate față de puncte cheie, acces facil cu centrul și aeroportul;

·   Proiect cu certificare Breeam Excellent;

·   Premiul Architecture Multiple Residence acordat de către International Property Awards.

Luxuria Domenii Residence reprezintă adresa succesului pentru cei care îmbrățișează oportunitățile de investiție, încrezători în forțele proprii, care ies mereu din zona de confort pentru a-și depăși limitele și acționează pentru a-și atinge noile obiective. Debutul noii faze de dezvoltare aduce oportunitatea unei noi investiții de success într-un moment excelent de dezvoltare a pieței rezidențiale din București. Nu rata oportunitatea și investește acum!