Credem în arta de a trăi armonios, în concordanță cu valorile individuale și în comuniune cu oameni frumoși, care au principii similare asupra vieții. Deși aparent un concept ideologic, un trai lipsit de griji este posibil și presupune ca siguranța și încrederea să fie baza a tot ceea ce clădim, atât în plan fizic, dar și în plan moral.

Un cunoscut arhitect german, Ludwig Mies van der Rohe, spunea că Arta de a construi începe acolo unde două cărămizi sunt așezate cu grijă una peste alta. În contextul actual, în care se conturează noi perspective asupra vieții, a societății, responsabilitatea de a dezvolta ansambluri de locuințe transformă citatul, adaptându-l noii paradigme: Arta de a construi implică experiență aplicată, responsabilitate față de mediul înconjurător și un standard de locuire ridicat, ce asigură calitatea vieții. 

Arta de a construi 

Credem în arta de a construi, de aceea folosim toată experiența acumulată în cei 29 de ani de activitate pentru ca Luxuria Domenii Residence să ofere un standard ridicat de calitate. Realizat la cele mai înalte standarde, Luxuria Domenii Residence este primul proiect rezidențial din București care beneficiază de Certificare Breeam Excellent, iar ca o validare a calității în construcții, arhitectura proiectului a primit premiul Architecture Multiple Residence România din partea International Property Award.

Puncte forte ale arhitecturii Luxuria Domenii Residence:

- Design minimalist inovator;

- Studii de însorire;

- Suprafețele vitrate generoase;

- Terasele ample, de până la 28 mp;

- Parcări subterane securizate;

- Înălțime de până la 3 m;

- Finisaje de înaltă calitate. 


La acest moment, începutul lunii mai 2020, deși totul pare că stă în loc în această perioadă, noi avansăm cu dezvoltarea ansamblului Luxuria Domenii Residence și, pentru că mizăm pe transparență, vă prezentăm stadiul construcției.

Suntem entuziaști, întrucât prima fază Luxuria Domenii Residence este finalizată și va fi predată în curând proprietarilor. În paralel, începem lucrările de peisagistică, pentru amenajarea spațiului verde și a grădinilor tematice, ceea ce va contura cadrul natural al ansamblului.

La faza a doua de dezvoltare, se încep lucrările de finisaje atât la interior, cât și la exterior, ceea ce ne dă încredere că totul va fi bine și termenele vor fi respectate. Cu pași siguri, universul Luxuria Domenii Residence devine o adresă a succesului. Vă mulțumim pentru încredere!  



Mai multe fotografii în album