Cu o suprafață de 1.600 mp, 10 grădini tematice și peste 300 de specii de plante și flori, diminețile în LUXURIA DOMENII Residence vor fi un mix de culori și miresme plăcute. 


La câteva minute distanță de cele mai importante zone ale orașului, apartamentele din LUXURIA DOMENII Residence vor oferi condițiile ideale celor care au un stil de viață exclusivist, dar nonconformist. Conceptul LUXURIA este dedicat celor care își doresc mai mult, celor care nu se feresc să viseze la un cămin perfect ce poate combina două aspecte total diferite: atât liniștea cât și apropierea de spațiul central al capitalei, aproape de inima orașului. 


Apartamentele din Luxuria dispun de spații largi, vitrate, mai înalte decât standardele blocurilor capitalei, iar decorurile fluide propuse de designeri lasă aerul, energia și lumina să circule în tot apartamentul. 


Poți chiar să-ti imaginezi un vals împreună cu persoana iubită, întrucât living-ul și zona de servire a mesei este delimitată doar prin design. Nevoia de spațiu este satisfăcută, este la latitudinea voastră cum vă bucurați de timpul petrecut acasă. 


Balconul de 7 mp este locul de meditație, de unde seara puteți privi împreună cerul înstelat, iar ziua vă puteți recrea privind grădinile tematice din ansamblul Luxuria Domenii Residence. 


Credem că ți-ar plăcea un astfel de apartament de trei camere, așa că te invităm să vii să îți povestim mai multe despre această promoție disponibilă pe o perioadă limitată de timp. 


Suprafață utilă: 82 mp
Suprafață construită: 102.47 mp
Suprafață Totală: 110.64 mp 


Preț de listă: 170.004 € + TVA  
Preț REDUS: 159.920 € + TVA  



Doar pe o perioadă de timp limitată ( pana la finalul lunii martie) poți să beneficiezi de un DISCOUNT de 12.000 € din prețul cu TVA al acestui apartament.


Important! Ar mai trebui să știi că avem disponibile în LUXURIA DOMENII Residence doar două astfel de apartamente de trei camere care beneficiază de discountul menționat.


Un aspect important pentru cupluri, cu privire la apartamentele cu 3 camere din promoție, dormitorul matrimonial dispune de propria baie. Concret, este vorba despre un apartament cu două băi, pe care cu siguranță le veți aprecia atunci când dimineața trebuie să fiți gata la timp și tu și partenerul și copilul. 


Finisajele și materialele folosite de către dezvoltator sunt atent alese, de cea mai bună calitate. Conceptul și apartamentele din LUXURIA DOMENII Residence sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente gusturi. 

We are… the way smart people appreciate. Luxury. În acord cu personalitatea ta.    

Vino la o vizionare și pășește în universul LUXURIA DOMENII Residence.