Amplasarea viitoarei locuințe este unul dintre punctele importante de care trebuie să ții cont atunci când alegi să investești într-un apartament. LUXURIA DOMENII Residence se bucură de o locație excelentă din mai multe puncte de vedere. 


1. Aproape de Centrul Orașului  

Din Bd. Expoziției faci 3 minute până în Piața Presei Libere. De aici poți să ieși imediat pe Bd. Kiseleff și până la Piața Victoriei mai ai timp să asculți 3 melodii (adică fix 10 minute). Să-ți mai spunem că până la Gara de Nord faci tot 10 minute? Da, poți să locuiești într-o zona liniștită și totuși atât de aproape de centrul orașului. 


2. Aproape de Noul Pol de Business și de zona de Nord 

Floreasca, Pipera și Barbu Văcărescu sunt în apropiere de LUXURIA DOMENII Residence, dar sunt deja foarte aglomerate. Noul punct fierbinte al zonei de business din București se mută în apropiere de Piață Presei Libere, adică exact în zona Luxuria. Cum ar fi să faci intre 5 și 10 minute până la birou, pe jos? 


3. Aproape de mijloace de transport în comun  

Stația de metrou 1 Mai este la 2 minute de Luxuria! 
Liniile de tramvai 42, 24 și 45 au stații chiar pe Bd. Expoziției, la câteva minute distanță.  


4. Aproape de ieșirile din oraș 

Aproape de A1 și de Șoseaua de Centură, din LUXURIA DOMENII Residence drumul către munte este mai accesibil. Iar drumul până la Aeroportul Otopeni îl vei face în 17 minute. Sună bine? 


5. Aproape de Grădinițe, Scoli, Licee 

La mai puțin de 15 minute distanță avem Scoală Primară Sf. Nicolae, Little Genius, Școala Geo Bogza, Pia Brătianu, Liceul Tudor Vianu și SNSPA. 


6. Aproape de cel puțin un Parc  

Mai mult decât apropierea de un parc, LUXURIA DOMENII Residence se află între trei parcuri importante - Herăstrău, Kiseleff și Bazilescu! Până în Parcul Herăstrău faci 5 minute, până în Kiseleff aproximativ 9 minute, iar Bazilescu este la 11 minute distanță! 
Iar pentru a te relaxa în parcul de 2.500 mp din interiorul complexului ai nevoie de mai puțin de 1 minut, trebuie doar să ieși din bloc!


7. Aproape de Zone de Relaxare și Cumpărături 

Pentru ieșirile alături de prieteni, nu vei face mai mult de 10 minute până în zona de Nord a parcului Herăstrău. Iar în weekend, când vrei la cumpărături sau la un film, Băneasa Shopping City și Promenada Mall sunt la mai puțin de 15 minute distanță.  

 

Pentru tine ce contează cel mai mult  în alegerea viitoarei locuințe?