Stilul ușor excentric prin însăși natura lui nu poate fi redus la un standard. În ciuda acestui fapt,sunt câteva elemente comune pe care le regăsim în amenajările interioare ce urmează acest stil. 


Poate că totul începe de la a vedea frumusețea în lucruri neobișnuite. De la a căuta elemente de design și obiecte care nu se găsesc în magazine comune, ci mai degrabă la târguri și magazine cu antichități. Există posibilitatea ca o locuință excentrică să fie considerată mai puțin atractivă de majoritatea oamenilor, dar atât timp cât apartamentul este o reflecție a personalității celui care locuiește în ea, atunci este exact ce trebuie.  

Elemente care caracterizează stilul excentric 

Colorat, îndrăzneț, cu detalii bogate și influențe eclectice, stilul excentric în designul interior este potrivit apartamentelor premium din LUXURIA DOMENII Residence. 

1. Antichitățile 

La prima vedere poți spune că antichitățile nu se încadrează prea bine în decorurile moderne, dar puse alături de un strop de culoare, o pată de argint sau o ramă cu bronz patinat pot da un aspect interesant și modern. 

Interioarele cu adevărat interesante sunt cele care reușesc să combine ingenios elemente noi de design cu obiecte mai vechi. Antichitățile imprimă o notă bogată unui interior, aspect pe care cu greu îl regăsești în obiectele moderne de design. 

2. Taxidermia

Ar putea fi un subiect ușor de contestat, pentru că se referă la arta și meșteșugul împăierii. Dar atât timp cât animalele provenite pentru decor au murit din cauze naturale, atunci obiectele de acest fel sunt binevenite. 

3. Elemente eclectice

Elementele de artă pot da o notă aparte oricărei încăperi. Mixează tablouri cu printuri, obiecte originale și alte obiecte inedite pentru un design autentic.De multe ori, un apartament considerat excentric celebrează poveștile și oamenii care o locuiesc, și fiecare element se leagă de o amintire, de un anumit moment, de o experiență sau de o călătorie, așa că nu ezita să alegi obiecte unice din diferite colțuri ale lumii. 



4. Covoare tip statement 

Adevărate obiecte de artă în sine, covoarele țesute manual, cu desene autentice și unice, pot da o notă unică oricărei locuințe. Un covor țesut manual poate fi punctul de atracție al întregului apartament. Cu atât mai mult dacă acesta a fost achiziționat de către proprietar, într-o călătorie în Istanbul sau Casablanca, două orașe cunoscute pentru obiectele tradiționale de calitate. 


5. Obiecte de design chinezești 

Cu desene migăloase și cu detalii care te lasă plăcut surprins, începând de la simboluri până la diferite desene cu plante, flori și animale, obiectele din porțelan chinezești pot da un aer ușor visător unei încăperi. Și nu spune nimeni că trebuie să fie obiecte mari, ci obiecte mai mici, boluri pentru diverse nimicuri frumoase. 


6. Busturi 

Busturile pot fi un element specific stilului excentric, indiferent că sunt din marmură, alabastru sau din rășină, o variantă mai accesibilă. 


7. O colecție vibrantă de cărți 

O casă fără cărți, este o casă fără personalitate. O colecție de cărți interesante, cumpărate din călătorii, oferă acea amprentă personală unei case.


8. Materiale bogate 

Fibrele și materialele folosite într-un apartament vor uni toate elementele diferite ale casei și vor completa aspectul final al interiorului. Pentru că îmbină foarte multe elemente diferite, stilul excentric poate trece foarte ușor către unul amestecat, în care pare că predomină haosul. Pentru un aspect unitar alege un singur tip de material - fie din otel inoxidabil, fie din alama, alături de piele închisă la culoare, lemn închis – un cufăr din lemn vechi lăcuit ar arăta minunat într-un astfel de interior. Și nu uita de materiale bogate precum catifeaua sau cristalele, care doar vor întregi aspectul casei. 


Amestecat, ușor boem și cu un aspect atemporal, stilul excentric este ideal pentru locuitorii din LUXURIA ce se vor bucura de apartamente premium, situate în noul centru de business al capitalei. Ce ușor și frumos va fi să treci din interiorul locuinței unde te relaxezi în voie, spre biroul din apropiere, unde poți ajunge pe jos, și ulterior să iei o cafea și să savurezi liniștea din parcul interior al complexului LUXURIA. 

Completează formularul de mai jos si pășește în universul LUXURIA!