Anual, între 135.000 și 155.000 de elevi dau examenul de bacalaureat și își fac planurile pentru un nou început în unul dintre marile centre universitare ale țării. Printre acestea se regăsește și Bucureștiul, care atrage în fiecare an aproximativ o treime dintre noii studenți. Atrăgător atât prin prisma ofertei de facultăți și universități, cât și prin prisma locurilor de muncă și a posibilităților de recreere și divertisment, orașul este locul perfect în care un tânăr student să-și înceapă viața de adult.

Pentru a-i oferi copilului tău un start cât mai bun în noua sa viață din București, îl poți ajuta să-și construiască propriul cămin, aproape de tot ce contează pentru el. Prin achiziția unui studio sau a unui apartament cu 2 camere, îl poți ajuta să se responsabilizeze și să-și exerseze capacitățile organizaționale, ca adult independent. Condițiile pe care i le oferi îi vor spori încrederea în sine, iar grijile nu vor fi un impediment în dezvoltarea și planurile sale de viitor.

Aflat în zona Expoziției, Luxuria Residence este căminul potrivit pentru un student aflat la început de drum, oferindu-i acestuia tot confortul pentru un start bun. Cu un total de  630 de apartamente, dintre care 500 finalizate, Luxuria este o comunitate rezidențială omogenă în noul pol de dezvoltare al orașului.

Localizare în centru universitar

Mulți dintre studenți sunt nevoiți să alerge între cursuri sau seminarii, în special dacă universitatea se află departe de zona în care locuiesc. Luxuria Residence se află la distanță mică de mers pe jos de unele dintre cele mai renumite universități:

-        Școala Națională de Studii Politice și Administrative (S.N.S.P.A.) – 7 minute

-        Universitatea Româno-Americană – 12 minute

-        Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară – 13 minute

Astfel, copilul tău poate ajunge oricând la facultate, indiferent de program, fără grijă că va întârzia la curs.

Conectivitate bună

Când locuiești într-un oraș mare, este foarte important să ai acces la transport și la principalele puncte de interes. Indiferent că va folosi mașina personală sau nu, din Luxuria Residence copilul tău poate ajunge rapid în orice colț al orașului, având stația de metrou 1 Mai la doar 5 minute distanță de mers pe jos.

Zonă rezidențială sigură

Siguranța reprezintă principala prioritate a unui părinte pentru copilul său, mai ales când acesta urmează să se mute într-un oraș nou și devine independent. Având copilul în Luxuria Residence, eviți grijile excesive, deoarece proiectul este situat într-o zonă rezidențială, liniștită. În plus, ansamblul dispune de acces securizat, pază 24/7 și supraveghere video. Așadar, ai siguranță pentru copilul tău și mai puțin stres pentru tine.

Stil de viață sănătos

Cu toții dorim să le insuflăm copiilor noștri un stil de viață sănătos. Cu acest lucru în minte, am conceput Luxuria Residence ca un ansamblu care favorizează un astfel de stil de viață, prin spațiile verzi ample, parcul de 2.500 de mp prevăzut cu mobilier urban și fântână arteziană și centrul de fitness destinat rezidenților. În plus, plimbările prin parc pot deveni o obișnuință, Parcul Herăstrău fiind la doar 5 minute distanță.


Calitate și confort

Luxuria Residence este primul proiect rezidențial din București cu certificare BREEAM Excellent, lucru care atestă calitatea și durabilitatea clădirilor. În dezvoltarea ansamblului au fost implementate o serie de măsuri pentru a asigura bunăstarea rezidenților, protejând în același timp mediul înconjurător: eficiență energetică, design inteligent, compartimentare eficientă, spații vitrate mari, sisteme de ventilație performante, managementul apei și al deșeurilor, spații verzi ample, parcare exclusiv subterană.

Rezidenții din Luxuria Residence se bucură de confort atât în interiorul apartamentului, cât și în afara lui. Parchetul triplustratificat, încălzirea prin pardoseală, marmura din băi și bucătărie, încăperile înalte, tâmplăria din aluminiu și obiectele sanitare premium conturează un spațiu elegant și primitor, iar facilitățile ansamblului setează un cadru ideal pentru relaxare, socializare sau studiu.


Investiție sigură

Ansamblul se află într-o zonă în plină dezvoltare, ce se conturează ca noul pol de business al Bucureștiului, lucru care va crește valoarea apartamentelor în timp. Clădirile din Luxuria Residence sunt proiectate conform unora dintre cele mai exigente cerințe de sustenabilitate, respectiv BREEAM Excellent, ceea ce le sporește valoarea. Totodată, în contextul noilor standarde de construcție (nZEB) și al creșterilor de prețuri, acum poți beneficia de cel mai bun preț la apartamentele din Luxuria Residence.


Vrei să vezi ce i se potrivește cel mai bine copilului tău? Vino la vizionare și alege apartamentul care-ți va plăcea din prima!

-        Studio dublu: 43.7 mp utili + terasă de 7 mp. Preț de la 113.045 euro + TVA

-        Apartament cu 2 camere: 53 mp utili + terasă de 7 mp. Preț de la 132.650 euro + TVA