Îți place să citești, să mergi la teatru sau să joci șah? Trebuie să afli despre ansamblul oamenilor care iubesc să fie în inima orașului și facilitățile menite să le facă viața mai frumoasă!

Te așteptăm la IMOBILIARIUM, între 17 și 19  Mai, să afli oferta LUXURIA Domenii Residence, ansamblu rezidențial dezvoltat de către Impact Developer & Contractor, cu expriență de 28 de ani pe piața imobiliară, prin compania Bergamot Developments.

 

De ce să vii la standul LUXURIA Domenii Residence din cadrul târgului:

- Afli direct de la un Consultant de Vânzări toate informațiile de care ai nevoie;

- Descoperi care apartamente mai sunt disponibile;

- Vezi cum arată ansamblul rezidențial;

- Te informezi cu privire la planurile de dezvoltare ale zonei;

- Afli de toate punctele de interes din zonă și distanțe aferente (mall, aeroport, etc);

- Experimentezi un prim vibe al conceptului Luxuria;

- Primești materiale informative pe care le poți analiza ulterior în confortul casei tale;

- Poți planifica o vizionare pe loc;

- Faci un tur al cartierului cu ajutorul tabletei interactive;

- Alegi Consultantul de Vânzări cu care rezonezi mai mult.

Adresa: Șoseaua București – Ploiești 42D, București, Sector 1 (în incinta parcării BricoDepot Băneasa, în spațiul special amenajat.)

Program:

Vineri (17 mai) 16:00 – 20:00

Sâmbătă (18 mai) 10:00 – 20:00

Duminică (19 mai) 10:00 – 17:00

Început în 2017 ca o alternativă la clasicele evenimente de real-estate, Târgul Imobiliarium vine cu un obiectiv simplu: de a facilita procesul de căutare și achiziție a unui imobil. Dedicat sectorului rezidențial, proiectul reunește cel mai mare număr de ansambluri noi, țînând cont de experiența acestora și istoricul lor.

Imobiliarium reprezintă și cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pieței imobiliar-rezidențiale: schimbul de contacte are loc prin scanarea biletului de acces, tehnologia VR poate fi găsită la fiecare stand încercând să surpindă imagini cât mai clare. Imediat ce ai intrat în eveniment îți prezentăm o hartă interactivă cu ofertele și îți sugerăm care dintre acestea se potrivesc criteriilor tale.