Pe baza studiului compania Cushman & Wakefield Echinox , aproape 300.000 de angajați lucrează în clădirile turn de birouri din zona de Nord a Bucureștiului. Așa cum era de așteptat, supra-aglomerarea zonei a dus la dezvoltarea a noi poli de business în capitală. 
Alături de zona Pasajului Basarab, și în zona Expoziției–Piața Presei Libere sunt în stadiu de aprobare/construcție câteva proiecte office importante, cum ar fi - Portland, GTC offices, sediul nou ING Bank, SAB Romania, Skanska Romania - ce vor atrage după sine și noi proiecte imobiliare dezvoltate în proximitate. 


Din această perspectivă, Luxuria vine în întâmpinarea celor ce își doresc să locuiască în zona de Nord, Piața Domenii - Expoziției. În Luxuria vă propunem o gamă variată de apartamente premium concepute pentru a oferi o experiență aparte de a locui. Atenția la cele mai mici detalii și materialele de cea mai bună calitate sunt  alese cu grijă pentru a oferi confort și calitate.    

Cu suprafețe de la 54 mp și până la 300 mp, apartamentele au pardoseala realizată din parchet triplu stratificat, iar băile și bucătăriile sunt din marmura.  

Iată și câteva tipuri de apartamente disponibile în oferta LUXURIA DOMENII Residence, începând de la studio până la apartament tip duplex cu 5 camere: 

Studio, 54 mp, preț de la 81.639€ + TVA  

2 Camere, 74 mp, preț promoțional în aprilie pentru FAZA II, de la 99.500€ + TVA

3 Camere, 98 mp, preț promoțional în aprilie pentru FAZA II, de la 132.500€ + TVA 

4 Camere, 134 mp, preț de la 191.138€ +TVA 

5 Camere Duplex, 300 mp, preț de la 529.954€ 

*Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, în luna aprilie 2019


Vezi oferta completă de apartamente premium  și pășește în universul Luxuria! 

Îți mai spunem că prima fază a proiectului vă fi finalizată la în mai puțin de 12 luni, iar întregul proiect va fi gata la finalul anului 2020. Rămâne decizia ta cât de repede vrei să te muți în viitoarea ta locuință din Nord!