Dacă acum 20 de ani conceptul de a lucra de acasă părea prea îndrăzneț și greu de administrat, în secolul XXI, odată cu creșterea business-urilor în online, a devenit o practică obișnuită a companiilor să ofere angajaților, drept beneficiu, zile în care pot lucra remote, de acasă. De cele mai multe ori, în cazul tehnologiilor emergente nu ai nevoie mai mult decât de un laptop, o conexiune bună la internet și un telefon pentru a-ți desfășura activitatea.

Avantaje sunt de ambele părți, atât de partea angajatorului (reducerea anumitor cheltuieli începând de la spațiul închiriat până la gustări, cafea și alte produse de papetărie cumpărate pentru birou), cât și de partea angajaților, care vor fi cu siguranță mai mulțumiți, mai eficiențiși mai odihniți, pentru că orele petrecute în trafic se pot transforma în timp de odihnă și relaxare. 

Reducerea timpului petrecut pe drumul spre birou și înapoi acasă, poate avea un boost important în entuziasmul angajatului și în productivitatea lui. Nu o spunem noi; un Studiu Stanford confirmă că cei care lucrează de acasă sunt cu 13 % mai productivi decât colegii lor care sunt în fiecare zi la birou. 

În acest context, în oferta de locuințe premium din LUXURIA DOMENII Residence vom regăsi și Apartamentul cu Home Office integrat. Lucrul din confortul propriului apartament poate contribui la acel echilibru între acasă și birou și îi poate oferi angajatului un plus de timp liber petrecut alături de cei dragi. Și cine nu și-ar dori asta? 

Cu un total de 88 mp, Apartamentul cu spațiu dedicat pentru Home Office, dispune de 2 camere + un spațiu separat, disponibil a fi amenajat așa cum îți dorești, spre a-ți oferi liniște pentru orele de lucru. Dacă ai mai lucrat de acasă, ai văzut probabil că nu ești prea activ atunci când lucrezi din dormitor sau din living. În schimb, un birou amenajat corespunzător te va face cel puțin la fel de eficient ca în zilele când ești la birou, fără să mai pierzi timp pe drum.

Poziționat S-E, S-V, apartamentul LUXURIA, cu zonă de Home Office dedicată, este în avantajul celor care folosesc biroul și preferă lumina naturală. Locuința este propice în special pentru oamenii de business care știu cât de important este să ai un spațiu amenajat corespunzător unui birou. Fie că este vorba de antreprenori, freelanceri, middle și top management business people care călătoresc des și lucrează în București, acest apartament oferă toate condițiile pentru zilele în care lucrezi de acasă. 

Indiferent că lucrezi de acasă sau nu, unul dintre avantajele apartamentului este poziționarea în noul centru de business al Bucureștiului. Localizat în zona Piața Presei Libere - Domenii, la 15 minute de Piața Victoriei și în apropiere de clădirile de birouri din zona Expoziției - Domenii, din apartamentul tău din LUXURIA vei fi aproape de clădirile de birouri din zona de Nord. Orice întâlnire de afaceri, inclusiv drumul spre birou, poate fi la câteva minute distanță, uneori chiar și la câțiva pași de mers pe jos. Ai avea astfel posibilitatea să reduci timpul petrecut în trafic și să-l poți aloca în schimb hobby-urilor sau timpului plăcut petrecut în familie. 

În plus, dacă te-ai săturat de biroul de acasă, în LUXURIA, ai la dispoziție zona de networking dedicată, unde poți să lucrezi și să comunici cu vecinii, oameni de business, la fel ca tine.

Iar pentru zilele când vei dori să stai oriunde numai în casă nu, recomandăm cu drag parcul interior din LUXURIA, cu ale sale grădini tematice. La umbra unui copac, vei regăsi liniștea și inspirația de care ai nevoie pentru o zi productivă la birou. 

 

Dacă te-am făcut curios/oasă, te așteptăm la vizionare. Completează formularul de mai jos. Vom fi bucuroși să îți povestim mai multe despre LUXURIA și despre opțiunile apartamentelor disponibile în acest proiect rezidențial.